Yes, jullie gaan trouwen!

Wat ontzettend leuk! Ik ben erg graag aanwezig om jullie grote dag vast te leggen, zodat dit een mooie en blijvende herinnering wordt. Graag maak ik een film die écht bij jullie past, een film die jullie verhaal verteld. Elk bruidspaar is anders & daarom is ook elke film die ik maak anders.

Het is mijn doel om een film te maken die jullie later trots aan jullie (klein)kinderen laten zien, een film die jullie mee terugneemt naar die ene dag, een film waar jullie nooit genoeg van krijgen!

Trouwfotografie, trouwfotograaf, trouwreportage, spontane trouwfoto's -505

“Op de trouwdag zelf wil ze echt dat je geniet en je voelt nauwelijks dat er een camera op je gericht is! En als je dan het eindresultaat ziet.. Zo mooi, puur en oprecht.”

Het lijkt mij erg leuk om jullie te ontmoeten! Laten we een kennismakingsgesprek plannen. Dit gesprek is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij elkaar uiteraard leren kennen, maar kunnen we ook jullie wensen bespreken. Ook kan ik wat meer over mijzelf vertellen en kan ik mijn werkwijze uitgebreid aan jullie laten zien. Ik zou zeggen, kom gezellig langs!

Wij willen graag kennis met je maken!
Trouwreportage Mitchell en Alice_trouwfotograaf_trouwfotografie-173
Ik wil meer trouwfilms zien!
Lees hier meer lieve woorden

Trouwfilm Danny en Noël

23 augustus 2019, de grote dag van Danny en Noël. Eindelijk was het zover, ze mochten trouwen! Ik begon de dag bij Danny, die heerlijk ontspannen met zijn ouders en broer aan het ontbijt zat. Een flesje champagne mocht daarbij niet ontbreken uiteraard! Met behulp van zijn moeder kleedde hij zich aan…

videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Waarom een videograaf op je bruiloft?

Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken!

Editen? Wat doe je dan?

Regelmatig krijg ik de vraag: “Als je een bruiloft hebt gefilmd, wanneer heb je de film dan klaar? Na een week?” Hier moet ik dan altijd een klein beetje om lachen. Nee, binnen een week gaat mij dit niet lukken…>

offline-wedding, offline wedding, unplugged wedding, geen telefoons

Help, telefoons op mijn bruiloft!

Je kent het wel, die ene oom die net zijn telefoon heeft ontdekt en niets liever doet dan iedereen op de foto zetten. Of die kennis die haar iPad heeft meegenomen en deze overal enthousiast in de lucht houdt. Dit kan best vervelend zijn en hier wil je je niet aan ergeren op je trouwdag. Dat zou zonde zijn. Maar… Wat moet je hiermee?

Gratis kennismakingsgesprek
8 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 2 minuten
Volledige film ± 8 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.450,-

Gratis kennismakingsgesprek
10 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 2,5 minuut
Volledige film ± 10 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.600,-

Gratis kennismakingsgesprek
12 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 3 minuten
Volledige film ± 12 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.750,-

Meer info