Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wanneer jullie interesse hebben in een trouwfilm, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we de planning van jullie trouwdag doornemen en bespreken we al jullie wensen en voorkeuren. Op de dag zelf film ik zoveel mogelijk. Omdat ik alleen ben en niet met een hele crew, blijf ik veel op de achtergrond en zal ik niet veel opvallen. Zo kunnen jullie ongestoord van de dag genieten. Op de belangrijkste momenten, zoals bijvoorbeeld het ‘ja-woord’ zal ik wat dichter in de buurt staan. Dit zijn belangrijke momenten en die wil ik natuurlijk niet missen!

Verder film ik de dag zoals hij is en hoe jullie hem beleven, er wordt niks in scene gezet. Na de bruiloft ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het bewerken van de films, de “montage”. (Lees hier wat ik tijdens de montage doe)  Wanneer de films klaar zijn, ontvangen jullie deze op een USB-stick in een leuk pakketje! Hebben jullie vragen, of is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact met me op.

“Op de trouwdag zelf wil ze echt dat je geniet en je voelt nauwelijks dat er een camera op je gericht is! En als je dan het eindresultaat ziet.. Zo mooi, puur en oprecht.”

Check hier of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!
Ik wil meer trouwfilms zien!

“We willen je bedanken voor het filmen van onze bruiloft! We zijn zo blij met de film. Prachtig om te zien hoe je onze dag hebt weergegeven, beiden stralend met familie en vrienden. De film is puur en geeft weer hoe we zijn. Wij vinden het knap hoe je dat weer hebt weten te geven. Humor, een traan, een lach , een knuffel, het komt allemaal voor in de film en dat is erg waardevol. 

– Jacolien en Gertjan

“Dankzij jou kunnen we onze geweldig mooie dag elke keer weer opnieuw beleven door het terug kijken van de super mooie film die jij hebt gemaakt. Het is net alsof jij vanuit onze ogen hebt gefilmd, je hebt echt heel knap werk geleverd! Het had niet beter gekund!”

– Danny en Noël

“Wauw, wauw en nog eens wauw! Tja ik zeg t nog maar eens een keer… Niet alleen met de teaser weet jij de mooie momenten te pakken, maar ook met de film van onze dag! En weer zeggen wij dat je het helemaal goed hebt gedaan! En weer hoef je niks te veranderen voor ons. Iedereen moet jou leren kennen als persoon, maar zeker als fotograaf en in ons geval videograaf!

– Hendri en Angelique

Lees hier meer lieve woorden

Het lijkt mij erg leuk om jullie te ontmoeten! Het is belangrijk dat er een klik is tussen ons, want ik loop ten slotte de hele dag om jullie en jullie gasten heen. Om te kijken of er een klik is, kunnen we maar één ding doen: Een kennismakingsgesprek plannen! Dit gesprek is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij elkaar dus leren kennen, maar kunnen we ook jullie wensen bespreken. Ook kan ik wat meer over mijzelf vertellen en kan ik mijn werkwijze uitgebreid aan jullie laten zien. Ik zou zeggen, kom gezellig langs!

Wij willen graag kennis met je maken!
Trouwreportage Mitchell en Alice_trouwfotograaf_trouwfotografie-173

Trouwfilm Danny en Noël

23 augustus 2019, de grote dag van Danny en Noël. Eindelijk was het zover, ze mochten trouwen! Ik begon de dag bij Danny, die heerlijk ontspannen met zijn ouders en broer aan het ontbijt zat. Een flesje champagne mocht daarbij niet ontbreken uiteraard! Met behulp van zijn moeder kleedde hij zich aan…

videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Waarom een videograaf op je bruiloft?

Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken!

Editen? Wat doe je dan?

Regelmatig krijg ik de vraag: “Als je een bruiloft hebt gefilmd, wanneer heb je de film dan klaar? Na een week?” Hier moet ik dan altijd een klein beetje om lachen. Nee, binnen een week gaat mij dit niet lukken…>

offline-wedding, offline wedding, unplugged wedding, geen telefoons

Help, telefoons op mijn bruiloft!

Je kent het wel, die ene oom die net zijn telefoon heeft ontdekt en niets liever doet dan iedereen op de foto zetten. Of die kennis die haar iPad heeft meegenomen en deze overal enthousiast in de lucht houdt. Dit kan best vervelend zijn en hier wil je je niet aan ergeren op je trouwdag. Dat zou zonde zijn. Maar… Wat moet je hiermee?

Gratis kennismakingsgesprek
8 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 2 minuten
Volledige film ± 8 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.350,-

Gratis kennismakingsgesprek
10 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 2,5 minuut
Volledige film ± 10 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.500,-

Gratis kennismakingsgesprek
12 uur aanwezig
Nabewerking films
Cinematische teaser ± 3 minuten
Volledige film ± 12 minuten
Films aangeleverd op luxe USB-stick

€1.650,-

Meer info