Recensies

Ik word er zó blij van als mijn klanten een recensie voor mij achterlaten. Het zijn vaak ontzettend lieve woorden. Ik mag echt in m’n handjes knijpen met mijn fantastische klanten! Lees hieronder een hele hoop lieve woorden.

Recensies

Ik word er zó blij van als mijn klanten een recensie voor mij achterlaten. Het zijn vaak ontzettend lieve woorden. Ik mag echt in m’n handjes knijpen met mijn fantastische klanten! Lees hieronder een hele hoop lieve woorden.

Schrijf ook een recensie

Uiteraard hoop ik dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat, maar ook met mijn werkwijze. Mochten jullie hier tevreden mee zijn, wil ik jullie graag uitnodigen om een recensie te schrijven. Daar maken jullie mij erg blij mee, alvast ontzettend bedankt! Wil je liever niet via Google een recensie schrijven? Geen probleem! Het kan ook gemakkelijk via een formuliertje op mijn website.

Schrijf ook een recensie

Uiteraard hoop ik dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat, maar ook met mijn werkwijze. Mochten jullie hier tevreden mee zijn, wil ik jullie graag uitnodigen om een recensie te schrijven. Daar maken jullie mij erg blij mee, alvast ontzettend bedankt! Wil je liever niet via Google een recensie schrijven? Geen probleem! Het kan ook gemakkelijk via een formuliertje op mijn website.

“Wij zouden Lizanne aan iedereen aanraden! Bij ons heeft ze newbornfoto’s en een newbornvideo gemaakt. Het contact verliep heel soepel en vriendelijk. Lizanne is iemand die je op je gemak stelt. Ze was ook erg lief voor onze kinderen, erg fijn dus. En ook niet onbelangrijk: de foto’s en video’s zijn heel erg mooi en waardevol!”

– Jennifer & Menno

“Lizanne op je bruiloft is alsof je een (extra) zus hebt. Ze laat je zo comfortabel voelen dat je niet eens merkt dat ze op de bruiloft aanwezig is. De teasers en het eindresultaat waren beide mind blowing zo mooi. We herbeleven onze dag keer op keer op keer na het kijken van de film en laten stiekem iedere keer toch weer een aantal traantjes.”

– Laura & Bas

“Lizanne is een vriendelijke, professionele en kundige videograaf. Door haar ontspannen houding voorafgaand aan onze grote dag en op de dag zelf hebben we ons ook erg op ons gemak gevoeld. Het voelde alsof we deze hele dag een extra vriendin mee hadden genomen die zelfs de verwarming in haar auto nog even wat hoger zette toen het toch wel erg koud bleek in een trouwjurk in november. We hebben ontzettend gelachen met elkaar en zijn heel tevreden met het eindresultaat. We hebben door de door haar gemaakte beelden een herinnering aan onze dag die we niet hadden willen missen.”

– Gert & Marita

Trouwfilm, trouwvideo

Wauw, wauw, wauw. Wat een geweldig gevoel hebben wij overgehouden na de samenwerking met Lizanne. De voorbereiding, de dag zelf en het werk wat geleverd is, is geweldig. Wanneer wij onze trouwfilm bekijken komen we weer even helemaal terug in de sfeer van onze mooiste dag. Lizanne is écht goed in haar vak!

– Pieter Christiaan en Jolien

trouwfilm, trouwvideo

Lizanne heeft ons van begin tot eind heel goed en prettig begeleid en geholpen. Ze was duidelijk in maken van afspraken, gezellig en efficiënt tijdens de gesprekken, netjes aanleveren van de films digitaal en nog eens een mooi pakket bij het leveren van de USB stick. We zijn ontzettend blij met de film en ander materiaal wat ze heeft gemaakt. Eeuwig dankbaar! 🙏🏼

– Marc en Remona

Trouwvideograaf, trouwfilm, trouwvideo

“Perfect! 💕 Wij zijn enorm tevreden over Lizanne/Storytime Media. Vanaf het eerste contact hadden wij al een heel goed gevoel. Tijdens de voorbereidingsgesprekken luistert ze erg goed en na het gesprek weet ze precies wat je wilt. Op de trouwdag zelf wilt ze echt dat je geniet en je voelt nauwelijks dat er een camera op je gericht is! En als je dan het eindresultaat ziet… Zo mooi, puur en oprecht. Alles wat wij wilden is vastgesteld, de muziek is erg goed en je ziet dat er liefde, tijd en aandacht is besteedt. Elke keer weer als wij de film zien herbeleven we de dag zoals die was! We zijn zeer tevreden!”

– Mirjam en Ewout

“Wat een goede keuze om een trouwfilm te laten maken en een top keuze om dit door Lizanne te laten doen! Oorspronkelijk hadden wij helemaal niet nagedacht over een trouwfilm. En daarom ook niet gebudgetteerd hiervoor. Het was dus wel even wikken en wegen of dit nog een optie was. Gelukkig heeft Karin Bastiaan weten te overtuigen en hebben we na wat online te hebben rondgekeken Lizanne gevonden. Na een (Skype) gesprek, waarin wij een goede klik ervaarden met Lizanne en haar manier van werken ons aansprak, besloten wij Lizanne te vragen om onze trouwdag te filmen


Onze ervaring met haar was goed van begin tot eind. In het voortraject onderzoekt ze goed wat we we belangrijk vonden, middels gesprekken en een enquête. Gedurende de dag is het een heel fijn persoon om erbij te hebben. Ze is vrolijk en toegankelijk, geeft hier en daar een tip en legt zonder dat je het echt door hebt de hele dag goed vast. Naderhand heeft ze met een paar weken een prachtige clip voor ons in elkaar gezet en een paar maanden later een geweldige trouwfilm. Ze geeft ruimte voor feedback, maar die hebben wij eigenlijk niet gehad. We vonden het geweldig hoe ze de film in elkaar heeft gezet: de beelden die ze heeft gekozen, de montage hiervan, de audio die ze eronder heeft gezet en de muziek die ze erbij heeft uitgezocht. Ik zou Lizanne van harte aanbevelen!”

– Karin en Bastiaan

“Onze trouwdag is prachtig vastgelegd in (bewegend) beeld door Lizanne!

Vooraf is alles goed besproken, het was een gezellig en fijn contact. Op de dag zelf was Lizanne als een extra rustige, gezellige en behulpzame gast aanwezig. Ze heeft de belangrijkste momenten, maar ook de kleine dingen tussendoor, heel mooi verwerkt in de film. Alles klopt in de film, zoals op de dag zelf. Merci beaucoup Lizanne, we love it!!”

– David en Katrui

“Dankzij jou kunnen we onze geweldig mooie dag elke keer weer opnieuw beleven door het terug kijken van de super mooie film die jij hebt gemaakt. Het is net alsof jij vanuit onze ogen hebt gefilmd, je hebt echt heel knap werk geleverd! Het had niet beter gekund!”

– Danny en Noël

“Wauw, wauw en nog eens wauw! Tja ik zeg t nog maar eens een keer… Niet alleen met de teaser weet jij de mooie momenten te pakken, maar ook met de film van onze dag! En weer zeggen wij dat je het helemaal goed hebt gedaan! En weer hoef je niks te veranderen voor ons. Iedereen moet jou leren kennen als persoon, maar zeker als fotograaf en in ons geval videograaf! Want wat jij maakt en doet is fantastisch! Door jouw mooie beelden die jij hebt gemaakt voor ons, beleven wij onze dag keer op keer op keer! Nogmaals bedankt! En wat hebben wij een leuke en fijne dag gehad met jou en Rosalie (fotograaf) en jullie kunnen fantastisch samen werken! Wij hebben ons echt op ons gemak gevoeld!”

– Hendri en Angelique

“In 1 woord super gaaf, ontzettend mooi! Met tranen over mijn wangen zit ik de teaser/film opnieuw en opnieuw te kijken.

Super bedankt 😍!”

– Susanne en Gerrald

“Lizanne heeft alles waargemaakt wat ze ons vooraf vertelde. Prachtige beelden van sfeer, liefde, omgeving en de bijzonderheden kregen allemaal een plekje in de film. Ze plaatste er passende muziek bij waardoor onze film helemaal af is. Haar aanpak is professioneel en zorgvuldig. Storytime Media is absoluut aan te raden als je een mooi trouwfilm wilt die professioneel gefilmd en gemonteerd is. Lizanne was plezierig aanwezig. Op de achtergrond, rustig en maakte de beste shots om uiteindelijk een prachtige film te maken van onze dag. De manier waarop zij te werk gaat is professioneel en uiterst zorgvuldig. In de communicatie was Lizanne helder en duidelijk, hield ons op de hoogte en scoort voor klantvriendelijkheid een 10. Het was verrassend leuk hoe ze het pakketje met de uiteindelijke film afleverde. We kunnen nu regelmatig terugkijken naar onze dag, mogelijk gemaakt door Lizanne. Daar zijn we enorm blij om.”

– Jenet en Bennard

“Op 8 februari 2019 zijn mijn vrouw Elke en ik getrouwd. In aanloop hier naartoe moet er natuurlijk een hoop geregeld worden. Ondanks dat het om een winterbruiloft ging brengen de voorbereidingen de nodige spanning met zich mee. Bij het zoeken van de juiste videograaf hadden wij dit niet. We hadden Lizanne namelijk al een keer ontmoet op de bruiloft van vrienden van ons, waarbij wij al volop in voorbereiding waren op de eigen bruiloft. We maakten een praatje en hadden direct een goed gevoel. Dit werd ook bevestigd in een Skype gesprek. Een goede videograaf kenmerkt zich door vrijwel onzichtbaar te zijn op de bruiloft zelf maar wel altijd op de goede plek te staan en daarnaast door creativiteit. Deze 3 belangrijke zaken beheerst Lizanne, dat wisten we en dat werd na het ontvangen van onze trouwfilm nogmaals bevestigd. Wij zijn erg blij met de keuze die we gemaakt hebben om Lizanne (Storytime Media) te kiezen als onze videograaf.”

– Roel en Elke

“Wat zijn wij blij dat we Lizanne hebben ingeschakeld om onze trouwdag vast te leggen. De dag gaat zo verschrikkelijk snel voorbij, er gebeuren zoveel mooie dingen en en worden zoveel mooie woorden gezegd dat je niet alles kan onthouden of kan meemaken. Nu hebben we alles vastgelegd en kunnen we hier nog vaak van genieten. Lizanne is niet alleen een hele goede videograaf maar ze is ook hartstikke aardig. Ze legt alles vast maar ze valt niet op. De communicatie vooraf was ook erg prettig en duidelijk. Wij raden Lizanne dan ook zeker aan!”

– Wim en Noortje

Trouwfilm, trouwvideo

“Op 19 januari heeft Lizanne onze trouwvideo gemaakt. Ze was heel aardig, professioneel en echt gemotiveerd om onze film zo mooi mogelijk te maken. Toen we het resultaat kregen, waren we allebei verbaasd over hoe weinig we haar eigenlijk op de dag zelf gezien hebben. Dat bedoelen we in positieve zin. Ze leek overal en nergens te zijn en heeft nagenoeg iedereen wel op film gekregen. We kregen al heel snel de schitterende teaser en niet lang daarna ook de rest van onze film. Daar hadden we kleine voorkeuren op aan te merken en die heeft ze er ook perfect in weten te verwerken. Geluid was helemaal goed, de muziek ook. Verder kregen we de stick heel snel opgestuurd met een echt leuke verpakking. We hebben wel het nodige onderzoek gedaan naar een videograaf en Storytime Media is eigenlijk veel te goedkoop, zeker als je het vergelijkt met wat de rest vraagt. We zijn heel blij dat we via via van haar hoorden. Als je dit nu leest, ben je eigenlijk gek om ergens anders meer te gaan betalen”.

– Tugce en Sjoerd

“Wij hebben een fantastische teaser + film mogen ontvangen van Lizanne. Onze dag is prachtig vastgelegd en we kijken met veel plezier de films terug. Ook in het voortraject hebben we goed contact gehad met Lizanne en zijn we gastvrij ontvangen!”

– Thomas en Odilia

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“We willen je bedanken voor het filmen van onze bruiloft! We zijn zo blij met de film. Prachtig om te zien hoe je onze dag hebt weergegeven, beiden stralend met familie en vrienden. De film is puur en geeft weer hoe we zijn. Wij vinden het knap hoe je dat weer hebt weten te geven. Humor, een traan, een lach , een knuffel, het komt allemaal voor in de film en dat is erg waardevol. Voor ons is de film een kostbare herinnering. Je bent een lief, enthousiast persoon en rustig aanwezig. Hierdoor gaat het filmen vanzelf en heb je niet het gevoel toneel te moeten spelen. Bedankt voor de manier waarmee je op onze dag hebt ingespeeld op een aantal lastige situaties. Last but not least, het is een kadootje om de film te krijgen! Wat had je dat leuk gedaan en wat een prachtige foto’s zaten erbij! Het lijstje met de foto staat te pronken in onze woonkamer”.

– Jacolien en Gertjan

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Wat hebben wij genoten van onze dag! En dat is zeker mede mogelijk gemaakt door Lizanne. We hebben Lizanne niet ‘opvallend’ haar werk zien doen en daar ligt dan ook direct haar kracht! Ze mengt zich in het geheel en is echt onderdeel van de dag/gasten. Hierdoor zijn haar beelden alsof je de dag beleefd door de ogen van je eigen trouwgasten. Naast haar professionaliteit en kwaliteit is ze ook nog eens een erg leuke vrouw! Voor onze de beste combi. Lizanne bedankt!”

– Kirsten en John

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Wij zijn heel blij dat Lizanne onze film heeft gemaakt. Lizanne is heel enthousiast en je hebt bijna niet door dat ze filmt. De kennismaking was leuk en ze zorgt er voor dat alles goed geregeld is! De film is ook super in elkaar gezet, een echte aanrader dus ;)”

– Gerrald en Henrieke

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Afgelopen mei heeft Lizanne voor ons onze bruiloft op film vastgelegd. Wij zijn heel tevreden over haar werkwijze én het resultaat. Tijdens de dag verliep alles heel soepel: Lizanne was slechts op de achtergrond aanwezig en dacht steeds met ons mee, zodat wij gewoon ons ding konden doen. Dat is ook terug te zien in het resultaat: De beelden zijn heel spontaan en dat vinden wijzelf het leukst om terug te zien. Ook het gemonteerde filmpje is heel mooi geworden. Wij kijken dat zelf nu veel vaker terug dan de foto’s van de dag, omdat bewegend beeld haast nog beter de sfeer van de dag weer weet op te roepen. Wij zijn heel blij met de werkzaamheden die Storytime Media voor ons heeft verricht en zouden haar dan ook absoluut aanraden!”

– Elske en Herm

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Wauw, in één woord wauw. Het begon al bij de eerste ontmoeting. Een hele leuke spontane meid en waarin je meteen merkte dat ze dit werk echt met liefde doet. Na een leuke kennismaking waren wij eigenlijk al verkocht en boekten wij haar als onze videograaf. We hadden vanaf die eerste afspraak tot onze bruiloft regelmatig contact voor als we vragen hadden en vlak voor de bruiloft is ze nog een keer bij ons geweest om nog even alles door te nemen. En toen was het onze belangrijke dag.. Weer voor ons een bevestiging dat we de juiste hadden gekozen want wat deed ze het goed! We merkten amper dat ze er bij was, en op de momenten dat ze even iets van ons moest weten was dat met een grote glimlach en veel gezelligheid. We hebben achteraf ook van veel gasten te horen gekregen dat ze de videograaf erg goed en enthousiast vonden. Dus zoek je een leuke en professionele videograaf, dan raden wij jullie zeker weten Lizanne aan!”

– Joshua en Judith

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Lizanne van Storytime Media heeft een prachtige film voor ons gemaakt. Voor onze grote dag hebben we elkaar een paar keer ontmoet, waardoor we ons heel snel relaxed voelden bij haar en we er zeker van waren dat ze wist hoe onze dag er uit ging zien! Op de dag zelf was ze zelfs bijna onopvallend: rustig, oog voor detail en alle kleine momenten wist ze op film te krijgen. Toen we onze film binnen hadden, kregen we van alle mensen in onze omgeving te horen dat de sfeer op het filmpje precies de sfeer van de dag weergaf en dat alle bijzondere momenten in 10 minuten te zien waren. Nogmaals: Lizanne, heel erg bedankt voor het prachtige filmpje!”

– Else en Jos

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

“Wij hebben geen moment spijt gehad dat we Lizanne gevraagd hebben onze dag vast te leggen. In de tijd van voorbereiding reageerde ze snel op de mailtjes en dacht ze mee. We voelden de vrijheid om onze ideeën of wensen aan te geven, want daar werd positief op gereageerd. Op de grote dag was Lizanne heel stilletjes op de achtergrond aanwezig, maar ze miste geen moment. De preview en uiteindelijke trouwfilm kwamen al erg snel online en… Het resultaat was top. De meest bijzondere en emotionele momenten mooi vast gelegd en gemonteerd met passende muziek. We hebben het filmpje vol trots aan iedereen laten zien!”

– Alieke en Christian