Elke bruiloft is uniek. Elk bruidspaar is uniek. Daarom is elke film die ik maak ook uniek! Het is mijn doel om een film te maken die écht bij jullie past. Ik film jullie dag zoals hij is, er wordt niks in scène gezet. Je hoeft bij mij ook niet bang te zijn dat je moet poseren!

“Alles wat wij wilden is vastgelegd, de muziek is erg goed en je ziet dat er liefde, tijd en aandacht is besteedt. Elke keer weer als wij de film zien herbeleven we de dag zoals die was! We zijn zeer tevreden!”

“We vonden het geweldig hoe ze de film in elkaar heeft gezet: De beelden die ze heeft gekozen, de montage hiervan, de audio die ze eronder heeft gezet en de muziek die ze erbij heeft uitgezocht. Ik zou Lizanne van harte aanbevelen!”

“Met tranen over mijn wangen zit ik de teaser en de volledige film opnieuw en opnieuw te bekijken. Super bedankt!”

“Lizanne heeft alles waargemaakt wat ze ons vooraf vertelde. Prachtige beelden van sfeer, liefde, omgeving en de bijzonderheden kregen allemaal een plekje in de film!”

“De film is puur en geeft weer hoe we zijn. Wij vinden het knap hoe je dat weer hebt weten te geven. Humor, een traan, een lach, een knuffel, het komt allemaal voor in de film en dat is erg waardevol.”

“Een goede videograaf kenmerkt zich door vrijwel onzichtbaar te zijn op de bruiloft zelf, maar wel altijd op de goede plek te staan en daarnaast door creativiteit. Deze 3 belangrijke zaken beheerst Lizanne!”

“Wat jij maakt en doet is fantastisch! Door jouw mooie beelden die jij hebt gemaakt voor ons, beleven wij onze dag keer op keer opnieuw. Nogmaals bedankt!”