Foto links: Liev Fotografie | Foto rechts: Evelien Hogers Fotografie

Mijn naam is Lizanne Coumou, ik ben 26 jaar en woon in Nunspeet. Ik heb Storytime Media opgericht in januari 2016. Ik dacht: “Het beste wat je kunt doen, is van je hobby je werk maken!” Dus dat deed ik. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk!

Ik begon met het filmen van bruiloften in 2016. Ik had er toen twee op de planning staan, zo kon ik mooi even zien of dit wat voor mij was. En óf dit wat voor mij was! Ik was meteen verkocht. Ik vind het geweldig leuk om zo dichtbij te mogen komen op zo’n persoonlijke dag. Je maakt de leukste, vrolijkste en mooiste dingen mee. En het leuke hiervan is, dat ik deze momenten vast mag leggen en aan het bruidspaar mee mag geven.

“Ze is vrolijk en toegankelijk, geeft hier en daar een tip en legt zonder dat je het echt door hebt de hele dag goed vast!”

De liefde voor de camera zit er bij mij van jongs af aan al in

Toen ik een jaar of 12 was, begon ik met filmen en kocht ik mijn eerste videocamera. Ik filmde alles wat los en vast zat, mijn omgeving werd er gek van. Wat later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon 600D. Met deze camera ben ik ook aan de slag gegaan met fotografie. Momenteel werk ik met de Canon 6D Mark II en de Panasonic GH5.

In 2016 ben ik afgestudeerd als ‘mediavormgever’ aan het Cibap in Zwolle. Deze opleiding richtte zich voornamelijk op film en alles wat daarbij komt kijken. Het fotograferen heb ik mezelf aangeleerd door veel uit te proberen, tutorials te kijken en er veel over te lezen. Ook in de toekomst ga ik hier zeker nog cursussen en workshops in volgen. Ik zal me op het gebied van fotografie en film blijven ontwikkelen.

Foto door: Evelien Hogers Fotografie
Ik eet het liefst de hele week pasta
Mijn favoriete seizoen is de zomer
Ik loop het liefst op Vans
Ik heb een hekel aan spinnen

Naast mijn twee grootste hobby’s, filmen en fotograferen, houd ik ook van films en series kijken, leuke dingen ondernemen met mijn vriend, gezelligheid met mijn familie, een lekker wijntje en de zomer. Wil je meer weten over mij of over Storytime Media?

Neem gerust contact met mij op!

Volg je mij al op social media?