Storytime Media | Lizanne Coumou

Mijn naam is Lizanne Coumou, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Nunspeet. Ik heb Storytime Media opgericht in januari 2016. Ik dacht: “Het beste wat je kunt doen, is van je hobby je werk maken!” Dus dat deed ik. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk!

Ik begon met het filmen van bruiloften in 2016. Ik had er toen twee op de planning staan, zo kon ik mooi even zien of dit wat voor mij was. En óf dit wat voor mij was! Ik was meteen verkocht. Ik vind het geweldig leuk om zo dichtbij te mogen komen op zo’n persoonlijke dag. Je maakt de leukste, vrolijkste en mooiste dingen mee. En het leuke hiervan is, dat ik deze momenten vast mag leggen en aan het bruidspaar mee mag geven.

Scroll naar beneden om meer over Storytime Media en mijzelf te lezen!

Hoe het begon

Toen ik een jaar of 12 was, begon ik met filmen en kocht ik mijn eerste videocamera. Ik filmde alles wat los en vast zat, mijn omgeving werd er gek van. Wat later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon 600D. Met deze camera ben ik ook aan de slag gegaan met fotografie. Momenteel werk ik met de Canon 6D Mark II en de Panasonic GH5.

In 2016 ben ik afgestudeerd als ‘mediavormgever’ aan het Cibap in Zwolle. Deze opleiding richtte zich voornamelijk op film en alles wat daarbij komt kijken. Het fotograferen heb ik mezelf aangeleerd door veel uit te proberen, tutorials te kijken en er veel over te lezen. Ook in de toekomst ga ik hier zeker nog cursussen en workshops in volgen. Ik zal me op het gebied van fotografie en film blijven ontwikkelen.

Ik woon sinds juni 2020 samen met mijn vriend Rowan en werk lekker vanuit mijn kantoor aan huis. Na jaren bruiloften te hebben gedaan, kan ik zeggen dat ik hier zéker nog niet zat van ben en dat denk ik ook nooit ga worden. Ik vind het fantastisch leuk om te doen. Ook doe ik naast bruiloften ook vele andere dingen. Denk aan newbornfilms, gezinsshoots en zwangerschapsshoots. (Voor fotografie kun je hier terecht)

Dat zijn veel verschillende dingen die ik doe, maar ik wordt er nou eenmaal zo enthousiast van!

Volg je mij al op social media?