Jullie hebben een kindje gekregen, gefeliciteerd! Het is erg leuk om een newbornvideo te laten maken, want voor je het weet is jullie mooie kindje alweer zó gegroeid en veranderd. Gelukkig kun je dan nog heerlijk naar die film kijken waar jullie kindje nog zo klein is. Scroll naar beneden voor meer informatie en voorbeelden!

Chantal van Manen over de newbornfilm:

“Wat is onze newbornfilm ontzettend mooi geworden! Zo leuk om bewegende beelden te hebben van deze bijzondere tijd. We wisten niet helemaal wat we konden verwachten, maar onze verwachting is overtroffen!”

Ongeveer 1-1,5 uur filmen
Film van minimaal 2 minuten
Muziekkosten
Nabewerking film
Film aangeleverd via WeTransfer

€275,-

Bij dit pakket zorg ik ervoor dat ik jullie kleine mooi op beeld krijg. Even alleen, even samen met jullie en op verschillende plekken. We kunnen ook verschillende dingen ondernemen, zoals bijvoorbeeld: Het aankleden van jullie kindje, of een kleine wandeling maken.

Wat als ons kindje moet huilen?

Dit geeft niks! Baby’s huilen nou eenmaal, dus ik houd hier rekening mee. Dan wachten we gewoon eventjes tot jullie kindje weer helemaal happy is! Mochten we dan een half uurtje “kwijt zijn” aan het huilen, blijf ik gewoon een half uurtje langer.

Hoeveel weken na de bevalling kom je langs?

Dit is helemaal aan jullie! Al kan ik mij voorstellen dat jullie de eerste week na de bevalling even moeten wennen aan jullie kleine & aan alle nieuwe dingen die daarbij komen kijken. Wat wel leuk is aan in de eerste week filmen, is dat ik ook langs kan komen op een dag waarop je ouders/familie/vrienden bij jullie kindje komen kijken. Dit is ook een mooie herinnering om op beeld te hebben. Vinden jullie het een beetje te druk om in de eerste week een afspraak te plannen? Geen probleem, kijk gewoon even wat voor jullie het prettigst is.

newbornshoot, newbornfotografie, spontane newbornshoot, babyshoot-12

Wij willen het filmpje graag voor onszelf houden, kan dit?

Graag deel ik mijn portfolio online, maar als jullie dit liever niet hebben is dit geen enkel probleem! Laat het mij gewoon weten & ik zal het filmpje nergens plaatsen.

Lifestyle newbornshoot, newbornshoot, newbornfotografie