Newbornfilm 

Jullie hebben een kindje gekregen, gefeliciteerd! Het is erg leuk om een newbornvideo te laten maken, want voor je het weet is jullie mooie kindje alweer zó gegroeid en veranderd. Gelukkig kun je dan nog heerlijk naar die film kijken waar jullie kindje nog zo klein was. Scroll naar beneden voor meer informatie en voorbeelden!

Newbornfilm 

Jullie hebben een kindje gekregen, gefeliciteerd! Het is erg leuk om een newbornvideo te laten maken, want voor je het weet is jullie mooie kindje alweer zó gegroeid en veranderd. Gelukkig kun je dan nog heerlijk naar die film kijken waar jullie kindje nog zo klein was. Scroll naar beneden voor meer informatie en voorbeelden!

Recente Newbornfilms

E M I L Y

S E V

Recente Newbornfilms

E M I L Y

S E V

tarieven

tarieven

Dit verschilt. Het ene stel is er na een paar dagen al aan toe om gefilmd te worden en het andere stel wil eerst 4 weken bijkomen. Dit ligt echt helemaal aan jullie en wat voor jullie goed voelt! Wel is het zo dat jullie kindje zó snel groeit, dat er alweer heel veel verschil zit tussen week 1 en bijvoorbeeld week 6. Dan is het in week 6 toch alweer een stukje minder ‘newborn’. Maar dat is een afweging die jullie zelf mogen maken!
Ik kom graag bij jullie thuis. Lekker in jullie vertrouwde omgeving. Juist ook leuk om op de babykamer te filmen en we gaan gewoon het hele huis door naar leuke en fijne plekjes. We kunnen natuurlijk wel voor een kleine wandeling naar buiten, dat is erg leuk.

Je mag ervoor zorgen dat het huis een beetje aan kant is. Het hoeft niet te zijn alsof jullie er niet wonen (dat is ook niet haalbaar denk ik hihi ;)), maar zorg ervoor dat het een beetje is opgeruimd. Dat is het mooiste voor het beeld, een rustige achtergrond.

Verder mag je een mooie neutraal dekbedovertrek op bed leggen, hier maak ik graag ook beelden. Mochten jullie nou alleen felle dekbedden en drukke printjes hebben, is dat ook prima. Dan hoef je echt niet een nieuwe aan te schaffen, dan past dit gewoon bij jullie!

Dit geeft niks! Baby’s huilen nou eenmaal, dus ik houd hier rekening mee. Dan wachten we gewoon eventjes tot jullie kindje weer wat rustiger is geworden. Mochten we hier nou wat tijd aan kwijt zijn geraakt, blijf ik als het nodig is gewoon wat langer!

Nee, liever niet zelfs! Ik kan me voorstellen dat het wat gek is om op film te komen, als er foto’s worden gemaakt hoor je geklik, maar als er wordt gefilmd hoor je niks! Tijdens het filmen mogen jullie juist lekker in beweging blijven. Jullie hoeven absoluut niet stil te zitten. Beweging is voor film juist erg mooi! Jullie mogen lekker met jullie kleine kroelen en knuffelen, geef kusjes aan elkaar of jullie kindje, aai/kriebel jullie kindje. Er is genoeg wat kan! Blijf lekker met elkaar kletsen, doe wat goed voelt en zo komen jullie spontaan en relaxed op beeld.

Weet je even niet meer wat je moet doen? Wees gerust, ik ben er om je tips te geven over wat je kunt doen!

Mijn basisregel is: Doe iets aan waar jij je goed in voelt! Als jij je niet helemaal prettig voelt in dat ene shirt, of in die ene broek zie je dat op de film. Je staat dan toch nèt wat minder ontspannen op beeld en je bent je veel te bewust van jezelf. Als je iets aan hebt waar jij je goed in voelt, straal je dat ook uit!

Ik heb natuurlijk wel een aantal tips:

– Let op drukke printjes

Stem het een beetje op elkaar af. Als je allebei iets aandoet met een hele drukke print, kan dit op de foto erg druk worden en afleiden. Overleg dus vooral met elkaar wat je aandoet! Natuurlijk kun je heus wel leuke (drukke) prints aandoen, maar kies dan bijvoorbeeld alleen voor de bovenkant en houdt de onderkant rustig.

– Geen neon kleuren

Kleuren vind ik prachtig, dus als je een mooie gele/rode trui hebt; doe hem vooral aan! Maar doe geen neon kleuren aan, die zijn te fel. Dat maakt het beeld té onrustig en is dus echt geen aanrader.

– Rustige pastelkleuren

Weet je niet zo goed welke kleur je moet kiezen? Als je voor een pastelkleur gaat, zit je eigenlijk altijd goed. Deze kleuren passen eigenlijk overal bij en zorgen voor rustige foto’s. Je kunt deze kleuren dan ook op elkaar afstemmen, maar je hoeft zeker niet allemaal in dezelfde kleur/tint.

Twijfel je nou zó over jouw/jullie outfit? Stuur mij gerust wat foto’s door via Facebook/Instagram/Whatsapp!

Ik lever jullie de film binnen uiterlijk 6 weken aan. Als het eerder lukt, krijg je hem natuurlijk dan. Jullie hebben dan ruimte om eventuele aanpassingen door te geven. Na eventuele aanpassingen, stuur ik jullie de film in hoge kwaliteit toe via WeTransfer.

Graag deel ik mijn portfolio online, maar als jullie dit liever niet willen is dit natuurlijk geen enkel probleem. Laat het mij gerust weten en ik zal jullie filmpje niet online plaatsen.