TIP! Wacht niet te lang met het boeken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik heb helaas al veel bruidsparen teleur moeten stellen omdat ik op hun trouwdatum niet meer beschikbaar ben.

Mijn naam is Lizanne Coumou, ik ben 26 jaar en woon in Nunspeet. Ik heb Storytime Media opgericht in januari 2016. Ik dacht: “Het beste wat je kunt doen, is van je hobby je werk maken!” Dus dat deed ik. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk!

Je kunt voor van alles bij mij terecht. Ga je trouwen en ben je op zoek naar een videograaf die een mooie trouwfilm kan maken? Of wil je jouw bedrijf of evenement op de kaart zetten door middel van een bedrijfsfilm of evenementenfilm? Of heb je een kindje gekregen en wil je graag een newbornvideo laten maken?

Dan ben je bij Storytime Media aan het juiste adres. Kijk lekker rond op mijn website voor meer informatie over al deze dingen! Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Leer mij beter kennen!
Bekijk volledig portfolio

YES, jullie gaan trouwen!

Ik kom dolgraag jullie bruiloft filmen! Ik houd van spontane momenten vastleggen, dus je hoeft bij mij niet bang te zijn dat je moet poseren.

Lees hier meer informatie over trouwfilms

Heb je een eigen bedrijf en wil je jezelf goed promoten?
Laat een bedrijfsfilm maken door Storytime Media! Ik denk graag met je mee over het concept van de film & over de boodschap die jij met deze film over wil brengen. Een film trekt de aandacht op je website en op social media. Vaak wordt er eerst naar de film gekeken en worden dan de teksten pas gelezen. Deze film moet dan ook professioneel zijn en laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Storytime Media kan je hier zeker bij helpen!

Heb je binnenkort een leuk evenement op de planning staan?
Laat het dan vastleggen door Storytime Media! Mensen houden ervan om nog even terug te kijken op dat leuke evenement, om nog even te zien hoe gaaf het was & om te kijken of zij zelf of vrienden erin voorkomen. Laat hen die dag herbeleven en neem contact op met Storytime Media.

Meer informatie bedrijfsfilm/evenementenfilm

Bruiloft Danny en Noël

23 augustus 2019, de grote dag van Danny en Noël. Eindelijk was het zover, ze mochten trouwen! Ik begon de dag bij Danny, die heerlijk ontspannen met zijn ouders en broer aan het ontbijt zat. Een flesje champagne mocht daarbij niet ontbreken uiteraard! Met behulp van zijn moeder kleedde hij zich aan. De kleur van zijn pak was echt heel gaaf en bijzonder, die kleur heb ik nog niet vaak voorbij zien komen. Dat vind ik altijd erg leuk om te zien!

Lees meer
Bridal Event - Spreken uit Liefde

Bridal Event

Reinolda de Bruin, BABS in hart en nieren, had iets ontzettends leuks bedacht: Een bridal event voor al haar bruiden die zij als zelfstandig ambtenaar trouwt! Hoe leuk is dat?! Kan je je hier niks bij voorstellen? Bekijk dan de film onderaan deze blog. Het was een ontzettend gezellige dag, met toch hier en daar wat zenuwen aan het begin ;). Alles was door Reinolda tot in de puntjes geregeld. Er was een heuse sweet table, gemaakt door Anneke van “Taartjes van An” en er werd een workshop gegeven door Mirjam van “Mims Mooiste”, zij herontwerpt bruidsjurken.

Lees meer
Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Help, telefoons op mijn bruiloft!

Je kent het wel, die ene oom die net zijn telefoon heeft ontdekt en niets liever doet dan iedereen op de foto zetten. Of die kennis die haar iPad heeft meegenomen en deze overal enthousiast in de lucht houdt. Dit kan best vervelend zijn en hier wil je je niet aan ergeren op je trouwdag. Dat zou zonde zijn. Maar… Wat moet je hiermee?

Lees meer
videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Waarom een videograaf op je bruiloft?

Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken! Geluid is één van de meest belangrijkste dingen van een trouwfilm. Dit neemt je weer terug naar het moment. Het moment dat iedereen dubbel lag of naar het moment dat jullie de geloftes aan elkaar uitspraken. De dag zelf gaat zo snel voorbij dat je sommige dingen amper meekrijgt.

Lees meer