Bedrijfsfilm

Heb je een eigen bedrijf en wil je jezelf goed promoten? Laat een bedrijfsfilm maken door Storytime Media! Ik denk graag met je mee over het concept van de film & over de boodschap die jij met deze film over wil brengen. Een film trekt de aandacht op je website en op social media. Vaak wordt er eerst naar de film gekeken en worden dan de teksten pas gelezen. Deze film moet dan ook professioneel zijn en laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Storytime Media kan je hier zeker bij helpen!

Hoe gaat het in z’n werk?
We maken een afspraak en gaan dan samen kijken wat je als bedrijf uit wil stralen in de film en waar jouw bedrijf voor staat. Wil je een zakelijke en strakke film, of mag de film juist wat losser en spontaan? Gaan we op kantoor filmen, of gaan we op een sfeervolle locatie filmen? Tijdens onze afspraak nemen we dit allemaal door en kijken we wat het beste bij je bedrijf past.

Gratis kennismakingsgesprek
2 uur filmen op locatie
Nabewerking film
Kosten licentievrije muziek
2 correctierondes
Film online aangeleverd

€600,-Β 

Evenementenfilm

Heb je binnenkort een leuk evenement op de planning staan? Laat het dan vastleggen door Storytime Media! Mensen houden ervan om nog even terug te kijken op dat leuke evenement, om nog even te zien hoe gaaf het was & om te kijken of zij zelf of vrienden erin voorkomen. Laat hen die dag herbeleven en neem contact op met Storytime Media. Elk evenement is anders, dus de tarieven zijn ook per evenement verschillend. Neem hier contact met mij op en ik zal je zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte sturen!

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw | Alle tarieven zijn inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Nunspeet, hierna betaald u €0,19 per kilometer | De tarieven kunnen te allen tijde gewijzigd worden | De film kan ter promotie gebruikt worden voor mijn website/social media