Trouwfilm Parna en Gamal

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Zondag 1 september

Ja je leest het goed, een zondag! Ik mocht deze mooie zondag naar Arnhem naar Landgoed Groot Warnsborn. Wat een prachtige locatie. Het fijne is dat alles vandaag op deze plek was. Dat vind ik wel zo heerlijk! Één keer de auto uitladen en dat was het. Ik begon de ochtend bij Parna, zij was al bezig met de make-up en haar moeder zat er gezellig bij. Ondertussen ging ik nog even op pad om de sierraden, ringen en het geurtje vast te leggen. Op deze prachtige locatie waren hier genoeg mooie plekjes voor.

Een ietwat krappe planning

Gamal was nog even zijn overhemd aan het strijken, maar verder was hij al helemaal klaar om zich aan te kleden. De vader van Parna hielp hem hierbij. Hij had een fantastisch pak aan, een mooie kleur die ik niet vaak zie. Daarna moest ik weer snel naar Parna, want het was tijd om de jurk aan te trekken. We liepen een klein beetje uit, dus we moesten ons wel wat haasten! Gelukkig hielp de moeder van Parna met alles, waardoor het soepel verliep.  In het bijzijn van tantes en nichtjes trok Parna haar jurk aan. Super gezellig zo met elkaar!

Geurtje op, schoenen aan en gaan

Op dit landgoed zijn er genoeg mooie plekjes voor een first look, zoals bijvoorbeeld het bos wat ernaast ligt. In dit bos was dé perfecte plek voor de first look, een schattig bruggetje. De first look was zó’n mooi moment, ze waren (uiteraard) heel blij om elkaar te zien. Na dit moment is de ergste spanning vaak weg en dan is het tijd om lekker foto’s te gaan maken. Samen met fotografe Deborah van Woodland Lovestories gingen we op pad. Zo’n shoot gaat super snel voorbij, helemaal omdat we iets tijd waren verloren in de planning. Gelukkig maakte dit niks uit, want Parna en Gamal deden het zó goed, dat we snel genoeg beelden hadden geschoten.

Nederlands en Duits

Ondertussen hadden de daggasten zich al verzameld op het terras. Parna en Gamal zeiden iedereen gedag en gingen lekker zitten voor een drankje en een broodje. Deborah en ik deden hetzelfde. Nadat de broodjes op waren, was het tijd voor de ceremonie. Dankzij het mooie weer konden Parna en Gamal buiten trouwen en dat was echt heerlijk. De ceremonie werd geleid door Hedwig Peters in twee talen! Gamal en zijn familie spreken namelijk Duits, dus zo kon iedereen horen wat er werd verteld. De ceremonie duurde daardoor ook iets langer, haha. Dit was natuurlijk niet erg, want het weer was perfect en het was gelukkig fijn om te luisteren naar Hedwig haar enthousiaste woorden.

Een kus en een hoop gejuich, Parna en Gamal zijn getrouwd

Na de speeches was er genoeg te doen. Lekker kletsen met elkaar of lekker snoepen van de snoeptafel waar familieleden voor hadden gezorgd. Alles was zelfgemaakt (!) en alles was even lekker. Je kon ook iets in het gastenboek schrijven, waar je ook even voor op de foto kon met leuke props, of je kon heerlijk in het zonnetje staan en simpelweg kletsen met elkaar. Kortom: Heerlijk. Toen was het tijd voor de groepsfoto’s. Super gezellig, want het was een grote groep gasten. Helemaal de groepsfoto waar iedereen op de foto moest, was best een uitdaging haha. Kijk maar in de film hoeveel mensen dit zijn! 😉

Tijd om aan tafel te gaan

Nadat de zus van Parna en haar beste vriendin (die ceremoniemeester was) hun mooie woorden hadden uitgesproken, was het genieten geblazen. Ik at samen met Deborah nog even lekker buiten in het zonnetje. Na het eten druppelden de avondgasten langzaam naar binnen terwijl de DJ ondertussen alles aan het klaarzetten was. Parna en Gamal waren even weggegaan om zich op te frissen en zo bleven ze meteen een verassing voor de avondgasten.

Het feest kon beginnen, want Parna en Gamal openden de avond met hun openingsdans! Onder een luid gejuich van alle gasten dansten ze heerlijk met elkaar. Hierna was het voor iederéén tijd om te dansen. En dat lukte wel, wat een gezelligheid!

Lieve Parna en Gamal, ik wens jullie alle geluk van de wereld!

Trouwlocatie en locatie fotoshoot: Landgoed Groot Warnsborn // Trouwjurk: Taft en Tule // Trouwpak: JAC Hensen // Ringen: Baunat // Make up artist en hairstylist: Makeupbyivonne //  Fotograaf: Woodland Lovestories // Ringen: Mieke’s sieraderie Doornspijk // BABS: Hedwig Peters // Taart: Patisserie Christiaan //

2021-03-10T12:49:28+01:00maart 27th, 2020|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant