Trouwfilm Danny en Noël

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Bruiloft Danny en Noël

23 augustus 2019, de grote dag van Danny en Noël. Eindelijk was het zover, ze mochten trouwen! Ik begon de dag bij Danny, die heerlijk ontspannen met zijn ouders en broer aan het ontbijt zat. Een flesje champagne mocht daarbij niet ontbreken uiteraard! Met behulp van zijn moeder kleedde hij zich aan. De kleur van zijn pak was echt heel gaaf en bijzonder, die kleur heb ik nog niet vaak voorbij zien komen. Dat vind ik altijd erg leuk om te zien!

Toen Danny eenmaal in zijn pak zat en helemaal klaar was ging ik naar Noël. Hier was fotografe Linda ook al gezellig aanwezig. Noël werd opgemaakt door dames van Loox Nunspeet. Nou die hebben er wel verstand van hoor, wat zag Noël er prachtig uit. Haar tante schoot direct al vol toen ze haar zag! Dat zijn van die mooie & lieve momentjes. Tijd om de jurk aan te trekken. Met behulp van haar moeder lukte dat wel. Dan staat er opeens een échte bruid, prachtig.

First look

Danny was inmiddels gearriveerd en liep samen met zijn kleine nichtje naar de plek waar hij zijn bruid voor het eerst zou zien. Die plek was prachtig versierd, het zag er echt ontzettend mooi uit. Danny stond met zijn rug naar Noël toe, dus hij kon haar nog even niet zien. Wát een spanning, want Noël moest een eindje lopen, haha! Gelukkig mocht hij zich daarna snel omdraaien om zijn mooie bruid te zien. Ontzettend leuk! Hierna was het tijd om foto’s te maken. We bleven eerst op deze mooie versierde plek, want dit was gewoon een toplocatie. Ook hadden we er een prachtige lage zon bij.

Wat Danny en Noël ook hadden geregeld voor de shoot, waren rookbommen! Dit is echt heel gaaf voor tijdens de fotoshoot. De rookbommen werden fanatiek gebruikt. We gingen ook nog even naar de heide. Inmiddels stond de zon al wat hoger en was het flink warm geworden. Het was dus tijd om naar het ouderlijk huis van Danny te gaan, waar alle daggasten zich al hadden verzameld.

Yes, dan ben je eindelijk getrouwd!

Met een luid applaus en een hoop gejuich werd het bruidspaar onthaald door alle daggasten. Tijd om een hapje eten en tijd voor de groepsfoto’s. Nadat de foto’s gemaakt waren, was het tijd voor het allerbelangrijkste van vandaag: De ceremonie. Danny en Noël trouwden in het oude gemeentehuis van Elburg, een mooie plek. Hun trouwambtenaar, Reinolda de Bruin, zorgde met haar mooie woorden voor een prachtige, persoonlijke ceremonie met hier en daar een traan en uiteraard een hoop gelach.

Yes! Dan ben je eindelijk getrouwd. En dan is het tijd voor? Juist, champagne! Bij Music Club Kampen stonden de bubbels al klaar en er kon direct geproost worden op het bruidspaar. Uiteraard werd het bruidspaar ook door iedereen hartelijk gefeliciteerd. Kusje hier, knuffeltje daar, cadeautje hier… Iedereen had inmiddels al de taart zien staan (en stiekem aan geroken, want oh dat ruikt zo heerlijk zoet) dus was het tijd voor Danny en Noël om de taart aan te snijden. Heerlijk zeg! Voor Linda en mij werd er ook een stukje bewaard. Dat is even fijn smullen.

Wát een openingsdans!

Wat was het heerlijk weer vandaag, een echte zomerse trouwdag. Het leuke bij Music Club Kampen is, dat zij ook een gedeelte strand hebben. Hier gingen we nog even naartoe om wat verdere groepsfoto’s te maken. Éen foto met zijn allen moest nog worden gemaakt en alle vrienden moesten ook nog op de foto. Een gezellige boel met een hoop gelach!

Relax-time. Hierna was er tijd voor ontspanning, een heerlijk drankje in de zon en gezellig kletsen met elkaar. Intussen was het personeel van Music Club druk bezig om het diner klaar te zetten. De magen begonnen inmiddels al te knorren, dus dat kwam mooi uit. Nadat de buikjes weer gevuld waren, kwamen de avondgasten alweer binnen. Weer een hoop felicitaties en gezellig geklets!

Tijd om te dansen! Helemaal voor Danny en Noël, want zij hadden een openingsdans van jewelste! Wát een dans en wát een opening van de avond.

Lieve Danny en Noël, veel geluk samen!

Lieve woorden van Danny en Noël:

“Dankzij jou kunnen we onze geweldig mooie dag elke keer weer opnieuw beleven door het terug kijken van de super mooie film die jij hebt gemaakt. Het is net alsof jij vanuit onze ogen hebt gefilmd, je hebt echt heel knap werk geleverd! Het had niet beter gekund!”

Trouwlocatie: Gemeentehuis Elburg // Feestlocatie: Music Club Kampen // Locatie fotoshoot: Landgoed Zwaluwenburg + Heide // Trouwjurk: Weddingfashion Valkengoed Amersfoort // Trouwpak: HKC Hony Zwolle // Make up artist: Loox Nunspeet (Samantha) // Hairstylist: Novita (Nathanie) //  Fotograaf: Day of my life – Linda // Ringen: Mieke’s sieraderie Doornspijk // BABS: Reinolda de Bruin // Taart: Joh’s Taarten //

2021-03-10T12:53:57+01:00februari 12th, 2020|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant