Bridal Event 2019 – Spreken uit Liefde

Bridal Event 2019

Reinolda de Bruin, BABS in hart en nieren, had iets ontzettends leuks bedacht: Een bridal event voor al haar bruiden die zij als zelfstandig ambtenaar trouwt! Hoe leuk is dat?! Kan je je hier niks bij voorstellen? Bekijk dan de film onderaan deze blog.

Het was een ontzettend gezellige dag, met toch hier en daar wat zenuwen aan het begin ;). Alles was door Reinolda tot in de puntjes geregeld. Er was een heuse sweet table, gemaakt door Anneke van “Taartjes van An” en er werd een workshop gegeven door Mirjam van “Mims Mooiste”, zij herontwerpt bruidsjurken. Erg interessant en ze deed het super leuk. Renee van “Renee Krijgsman fotografie” was ondertussen druk bezig om alles op de foto te zetten.

De sfeer was top

We waren trouwens op de locatie “Aangenaam Vergaderen”, een mooie plek. Deze plek was nog mooier gemaakt door Larissa van “Beau Events”, zij had het helemaal mooi gestyled. In samenwerking met Joyce van “Bloemenzojoyce”, want die had voor de meest prachtige bloemen gezorgd. Dat maakte het helemaal af. Lars Zebregs was ook aanwezig om live te zingen voor de bruiden-to-be. Wauw wat een stem heeft die man!

De bruiden van vandaag werden uiteraard hartelijk ontvangen door Reinolda en gingen daarna lekker naar binnen, waar de open haard al fijn aan stond. Er werd een hoop gekletst en de sfeer was top! Toen iedereen binnen was, deed Reinolda een kort woordje en daarna was er weer tijd om fijn te kletsen met elkaar én uiteraard om wat lekkers van de sweet table van “Taartjes van An” te pakken. Dat deed ik uiteraard ook, want al die zoetigheid die Anneke maakt kan ik écht niet weerstaan ;).

Editie 2020

Larissa van “Beau Events” gaf ook een workshop, zij vertelde over hoe het nou eigenlijk allemaal officieel hoort met trouwen. We hoorden allemaal dingen waar we nooit over hadden nagedacht, erg leuk.

Dit jaar organiseert Reinolda weer dit fantastische event en ik mag er weer bij zijn om het vast te leggen, ik heb er super veel zin in!

Gaan jullie trouwen?

Trouwambtenaar: Reinolda de Bruin | Spreken uit Liefde // Workshops: Beau Events & Mims Mooiste // Locatie: Aangenaam vergaderen // Sweet table: Taartjes van An // Bloemen: Bloemenzojoyce // Fotograaf: Renee Krijgsman // Pianist + zanger: Lars Zebregs //

2021-03-01T22:37:27+01:00februari 4th, 2020|Evenementenfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant