Trouwfilm Jennifer en Martijn

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

De dag begon al vroeg de 5e van juli

Om 7 uur was ik bij Martijn, die een ontzettend leuk pak had. Een mooie kleur en erg uniek, ik houd ervan! De avond voor de bruiloft kreeg ik een appje van Jennifer. Ze vertelde dat ze een brief had geschreven aan Martijn, die hij morgen voor mocht lezen. Ja, daar wordt ik als videograaf zijnde erg blij van! Alles wat ik aan audio op kan nemen, doe ik maar al te graag. Dit is zó mooi voor onder beide films die ik aanlever. Martijn waarschuwde al, hij en zijn gezin zijn vrij emotioneel, haha. Weer zoiets dat ik alleen maar mooi vind. Laat die tranen lekker gaan als het nodig is, dat hoort erbij. Het was dan ook een prachtige brief die Jennifer had geschreven.

Tijd om naar Jennifer te gaan. Eenmaal aangekomen zat zij nog in de make-up. Ondertussen werden de haren van de moeder van Jennifer ook vast gedaan, dus het was gezellig knus zo samen. Het duurde allemaal wel iets langer dan gedacht en Martijn stond al bijna (te vroeg) op de stoep! Die moest natuurlijk snel weer weg om even een paar rondjes rijden, haha. Nadat Jennifers make-up en haar was gedaan (wat er prachtig uit zag) was het tijd om de jurk aan te trekken, met behulp van haar moeder.

First look

De oprit van het ouderlijk huis van Jennifer was helemaal gestyled voor de first look, super gaaf. Martijn mocht nu eindelijk komen om zijn Jennifer op te halen. Na de enthousiaste first look was het tijd voor de fotoshoot. We gingen eerst naar de Grote Bunte en daarna zijn we doorgereden naar Vierhouten en hebben we in het bos en op de heide gefilmd. Er werd nog een lekkere fles champagne geopend, dus zoals je kan raden was de sfeer erg gezellig en relaxed.

Met een daverend applaus werd het bruidspaar ontvangen door de daggasten! Het was trouwens een heerlijke temperatuur deze dag (zeg maar gerust erg warm) dus iedereen kon heerlijk buiten staan in de zon. Tijd om een hapje te eten. Ook voor mij en Rosalie van Liev fotografie, tijd om even op te laden.

Op naar de Rijsgaardhoeve in Elburg. Hier werden ze getrouwd door oud burgermeester meneer van Hemmen. Zij kennen elkaar persoonlijk en dit maakte het dus ook een hele mooie en persoonlijke ceremonie. Na hier en daar een traan, was er na het ja-woord tijd voor gelach, want het neefje van Jennifer bracht de ringen in een bestuurbare auto! Zelf vond hij het nogal belangrijk dat de muziek van de auto aan ging, dus regelmatig sprong de “radio” weer aan, haha.

Yes, getrouwd!

Na een heuse bellenblaas-haag, was het tijd voor de groepsfoto’s. Het liep allemaal iets uit, dus gingen de gasten die al op de foto waren geweest snel naar de kerk. Eenmaal bij de kerk aangekomen, stonden er al een hoop mensen én kinderen. Jennifer is namelijk juf en haar hele klas was er om ze te verwelkomen. Tijdens de kerkdienst zongen zij nog een prachtig lied met z’n allen.

Hierna was het voor de klas van Jennifer helemaal feest, bij ‘Aan de Gracht’ in Elburg mochten ze cupcakes versieren. Dit is natuurlijk hartstikke leuk! Vol enthousiasme gingen ze aan de slag. Jennifer en Martijn sneden hiervoor nog even hun eigen taart aan, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Daarna gingen ze helpen bij de kinderen. Nadat iedereen zijn cupcake had opgesmikkeld, mochten ze cadeaus geven. Met zo’n grote, gezellige groep moet je natuurlijk ook even op de foto, dus liepen we naar de Vischpoort om een paar foto’s te maken. Hierna zat het erop voor de kinderen en gingen ze voldaan naar huis mét een cadeautje van juf Jennifer en Martijn!

Party-time

Tijd om even bij te komen van alle drukte met een drankje in de zon. Iedereen had heerlijk de tijd om even te kletsen met elkaar en te genieten van de dag en het heerlijke weer. In de tussentijd werd het eten verzorgd, een lekkere BBQ met buffet. Na dit heerlijke eten, gingen we door naar feestlocatie ‘De Haas’ in Elburg. We gingen gezellig lopend met zijn allen die kant op! Op een zomerse vrijdagavond zijn de terrassen in Elburg natuurlijk goed vol, dus deze grote club bruiloftsgasten trok een hoop bekijks.

De avondgasten druppelden inmiddels binnen bij De Haas en toen was het tijd om de avond spectaculair te openen met een geweldige champagnetoren inclusief lasershow! Dit doen ze bij De Haas altijd ontzettend leuk, de sfeer zit er meteen goed in. Voor mij was het na deze lange dag tijd om mijn spullen te pakken. Moe, maar voldaan!

Lieve Jennifer en Martijn, veel geluk samen!

Locaties: Restaurant De Haas, de Rijsgaardhoeve, Aan de Gracht Elburg // Trouwjurk: Prinses Bruidsmode Apeldoorn // Trouwpak: Jac Hensen Amersfoort // Make up artist: Huidverzorging Mariska Bisschop// Hairstylist: Haarsalon Westerink //  Fotograaf: Liev Fotografie // BABS: D.H.A. van Hemmen // Taart: Lubina de Leeuw //

2021-03-01T22:37:33+01:00januari 20th, 2020|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant