Trouwfilm Hendri en Angelique

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Spraytje hier, nummerbordje daar & aankleden maar

De dag begon al vroeg voor mij en Rosalie van Liev Fotografie. We begonnen bij Angelique thuis, die nog even lekker aan het ontbijten was. Daarna was het tijd voor de make-up en om de haren helemaal mooi te maken! Angelique is zelf ook kapster, dus zij wist wel hoe ze het wou hebben.

Ondertussen gingen we naar Hendri. Ze liepen daar qua planning een beetje uit, haha. Hendri was namelijk nog even zijn vrachtwagen aan het perfectioneren voor straks. De vrachtwagen gaat namelijk mee tijdens de fotoshoot. Hendri werkt bij Jan Bakker en houdt naast Angelique toch ook een beetje van zijn wagen ;). Spraytje hier, nummerbordje daar & hop aankleden maar. Toen hij eenmaal in zijn pak zat, sjeesden we terug naar Angelique. Zij had inmiddels haar jurk net aangetrokken en was er helemaal klaar voor.

Hendri kwam aan in een super leuke trouwauto! Zijn vrachtwagen kwam er uiteraard achteraan. Met zo’n jurk is het best lastig klimmen in een vrachtwagen, vandaar dat ze ook een “gewone” trouwauto hadden. Een lief moment volgde: De first look. Hierna was het tijd voor de fotoshoot! Wat een lekker weer hadden we zeg, niet te koud, niet te warm. Heerlijk!

Toeters voor trouwambtenaar Reinolda

We gingen foto’s maken bij de “toeristische route” vlakbij de Zandenplas. Zoals ik al zij ging de vrachtwagen mee en die moest ook even op de foto. Het was nog best lastig om een goed plekje te vinden voor zo’n bakbeest, maar het is zeker gelukt! Daarna heb ik nog een hoop beelden kunnen schieten en voor we het wisten zat het er alweer op. We liepen top op schema.

Na de fotoshoot werd het bruidspaar opgewacht door de daggasten en werden ze vrolijk verwelkomt! Tijd voor een heerlijk broodje van het Ijscafé. Op naar de ceremonie, deze vond plaats in het gemeentehuis van Nunspeet. Hun trouwambtenaar Reinolda de Bruin was die dag jarig, dus hadden de daggasten toeters gekregen van Angelique en Hendri, waar ze op konden blazen terwijl Reinolda naar binnen liep, haha. Ze wist niet hoe ze het had, een leuke verassing! Hierna was het tijd om naar haar mooie woorden te luisteren tijdens de ceremonie.

Relaxen bij BabbelBeach

Dan is het opeens zover, Hendri en Angelique zijn getrouwd! Met inmiddels prachtig zonnig (en goed warm) weer, liepen zij naar buiten onder het genot van de toeters die ze voor Reinolda hadden gekocht. Volgende stap: De kerkdienst. Het was hier gelukkig lekker koel binnen. Na de dienst was het tijd om naar BabbelBeach te gaan. BabbelBeach is altijd al een mooie plek, maar met écht zomerweer zoals deze dag is het een perfecte locatie. Je kan lekker met de voetjes in het zand, even fijn in de zon zitten of toch liever in de schaduw. Alles kan.

Het kersverse bruidspaar werd door alle daggasten geknuffeld en gekust, eindelijk getrouwd! De taart stond klaar om aangesneden te worden, hij zag er prachtig uit en hij smaakte ook heerlijk. Ik heb natuurlijk ook even een stukje geproefd ;).  Tijd voor de groepsfoto’s! Een gezellige boel met weer een hoop knuffels en zoenen.

Een heuse show voor het bruidspaar

Inmiddels stond de barbecue al aan bij BabbelBeach. Het rook allemaal heerlijk en voor we het wisten stond alles al klaar en konden we gaan eten. Echt lekker! Na het eten stond er nog een verassing voor het bruidspaar op de planning, een stukje. Nou ja, stukje is niet het juiste woord. Je kunt het beter een show noemen! Dit was zó leuk. Op verschillende liedjes werden dansjes uitgevoerd én er werd getwirld (ik hoop dat ik het goed zeg). Het was ook nog eens een heuse Flash Mob, want er kwamen steeds meer mensen meedansen. Super leuk om te zien hoeveel tijd hierin is gestoken door de daggasten.

Hierna was het tijd voor weer gezellig kletsen en samen zijn. Ook kwam het Ijscafé nog langs met hun Piaggio gevuld met ijs. Iedereen kon dus nog heerlijk genieten van een paar lekkere bolletjes ijs. Terwijl iedereen het ijsje opsmulde, in het nog steeds fijne zonnetje, was het voor mij tijd om te gaan.

Lieve Hendri en Angelique, veel geluk samen!

Lieve woorden van Hendri en Angelique:

“Wauw, wauw en nog eens wauw! Tja ik zeg t nog maar eens een keer… Niet alleen met de teaser weet jij de mooie momenten te pakken, maar ook met de film van onze dag! En weer zeggen wij dat je het helemaal goed hebt gedaan! En weer hoef je niks te veranderen voor ons. Iedereen moet jou leren kennen als persoon, maar zeker als fotograaf en in ons geval videograaf! Want wat jij maakt en doet is fantastisch! Door jouw mooie beelden die jij hebt gemaakt voor ons, beleven wij onze dag keer op keer op keer! Nogmaals bedankt! En wat hebben wij een leuke en fijne dag gehad met jou en Rosalie (fotograaf) en jullie kunnen fantastisch samen werken! Wij hebben ons echt op ons gemak gevoeld!”

Trouwlocatie: Gemeentehuis Nunspeet // Feestlocatie: BabbelBeach // Trouwjurk: Bruidstuin Elburg // Trouwpak: HKC Hony Zwolle // Make up artist: Joke van Dorp // Hairstylist: Kapsalon Voerman //  Fotograaf: Liev Fotografie// Ringen: Mieke’s sieraderie Doornspijk // BABS: Reinolda de Bruin // Taart: Taarten Van Trina // Lunch + ijs: Ijscafé Nunspeet

2021-03-01T22:37:54+01:00januari 9th, 2020|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant