Trouwfilm Bennard en Jenet

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Jenet was al bijna helemaal klaar

29 maart was het de grote dag van Bennard en Jenet. Eind maart is het qua weer altijd nog even de vraag hoe warm het wordt, maar warm was het zeker deze dag! De dag begon heerlijk met een fijn ochtendzonnetje en een prima temperatuur.

Ik begon bij Jenet, zij had haar jurk al aangetrokken en ze zag er al prachtig uit! Ze was klaar om te gaan, maar eerst nog even een paar laatste dingen zoals: De oorbellen indoen, nog één keer de lippen stiften en de parfum opspuiten.

Prachtige bloesem

Toen Jenet er 100 % klaar voor was, kwam Bennard er al aan. In een prachtige auto, mét chauffeur, was hij klaar om zijn bruid op te halen. Een mooi moment. Tijd om foto’s te maken met fotograaf Oliver. We gingen eerst naar een voortuin, ja je hoort het goed. We gingen foto’s maken in de tuin van mensen die we niet kenden! Jenet was hier een tijdje geleden langs gereden en had zo’n prachtige bloesemboom zien staan, dat ze aan de bewoners had gevraagd of wij hier tijdens de fotoshoot foto’s mochten maken. Dit was gelukkig geen probleem, erg aardig van de bewoners!

Hierna stond molen “De Duif” in Nunspeet op de planning. Hier hebben we ook nog even foto’s gemaakt. De tijd vloog, want voor we het wisten was het alweer tijd om naar de trouwlocatie te gaan!

Wedding Writer

Eenmaal aangekomen bij De Hoeve van Nunspeet, stonden de daggasten al klaar om het bruidspaar op te wachten. Met een hartelijk applaus werden ze verwelkomt! Eventjes kletsen met iedereen en daarna lekker lunchen met z’n allen. Voor mij ook even een momentje om weer tot rust te komen en uiteraard even lekker een hapje mee te eten.

Wat ik niet moet vergeten te vertellen is dat er de hele dag een “wedding writer” aanwezig was. Dit was ook nog eens ontzettend gezellig! De hele dag zat ze met haar laptop op schoot om alle leuke/grappige/mooie momenten mee te schrijven. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt en ik vond het een super leuke toevoeging. Jenet en Bennard ontvangen dus naast foto’s en films ook nog eens een geschreven verhaal van hun dag, prachtig toch!

Duiven oplaten als verrassing

Na de lunch was het tijd voor de groepsfoto’s. Reinolda, de Babs van vandaag kwam al even gezellig om de hoek kijken. Zij leidde later de ceremonie met haar mooie woorden. Na het ja-woord mocht het bruidspaar naar buiten, maar ze wisten niet zo goed waarom. Voor ze het wisten kregen ze allebei een duif in de hand gedrukt en deze mochten ze oplaten! Jenet moest wel even wennen aan een duif in haar hand, haha. Maar gelukkig hoefde ze niet lang te wennen, want ze gingen al snel de lucht in, erg leuk!

Een Engelse dubbeldekker

Tijd voor de kerkdienst. Ik kon mijn auto laten staan bij de Hoeve in Nunspeet, terwijl de kerkdienst in Ermelo was. Hoe dat kan? Ben ik gaan lopen? Nee hoor, ik mocht met de daggasten mee in een oude Engelse dubbeldekker! Hoe gaaf is dat?! Het was erg gezellig met de daggasten in de bus en de kinderen vonden het ook ontzettend leuk. Soms was het wat lastig filmen tijdens het rijden in zo’n wiebelige oude bus, maar het is gelukkig gelukt!

Na de kerkdienst gingen we weer terug naar de Hoeve en was het tijd voor felicitaties en daarna het diner. Niet voor mij, want voor het diner was ik klaar met filmen en zat het er alweer op voor mij.

Lieve Jenet en Bennard, ik wens jullie alle geluk van de wereld!

Lieve woorden van Bennard en Jenet:

“Lizanne heeft alles waargemaakt wat ze ons vooraf vertelde. Prachtige beelden van sfeer, liefde, omgeving en de bijzonderheden kregen allemaal een plekje in de film. Ze plaatste er passende muziek bij waardoor onze film helemaal af is. Haar aanpak is professioneel en zorgvuldig. Storytime Media is absoluut aan te raden als je een mooi trouwfilm wilt die professioneel gefilmd en gemonteerd is. Lizanne was plezierig aanwezig. Op de achtergrond, rustig en maakte de beste shots om uiteindelijk een prachtige film te maken van onze dag. De manier waarop zij te werk gaat is professioneel en uiterst zorgvuldig. In de communicatie was Lizanne helder en duidelijk, hield ons op de hoogte en scoort voor klantvriendelijkheid een 10. Het was verrassend leuk hoe ze het pakketje met de uiteindelijke film afleverde. We kunnen nu regelmatig terugkijken naar onze dag, mogelijk gemaakt door Lizanne. Daar zijn we enorm blij om.”

Trouwlocatie: De Hoeve Nunspeet // Trouwjurk: Bruidstuin Elburg // Trouwpak: Bossenbroek Voorthuizen // Fotograaf: Weddingpics // Ringen: Mieke’s sieraderie Doornspijk // Leverancier vervoer: Hans Classic Cars Nijkerk // BABS: Reinolda de Bruin //

2021-03-04T15:03:36+01:00november 15th, 2019|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant