Trouwfilm Wim en Noortje

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Op naar Waalre

Oh, oh wat zag ik een mooie zonsopgang toen ik naar Waalre reed. Weer zo’n mooie, zonnige dag in februari. Wat een mazzel zeg. Vandaag een bijzondere trouwdag. Dit komt omdat het bruidspaar een maand na hun trouwdag voor een lange tijd naar Amerika gaat. Daarom werd er deze dag even extra intens van elk moment genoten.

Ik begon bij Noortje, in haar ouderlijk huis. In een kamer waar het heerlijk licht was (hier worden foto,- en videografen altijd erg blij van) ging Noortje aan de slag met haar haren en make-up. Haar moeder en zusje waren hierna ook aan de beurt. Het was erg gezellig! In een kamer boven hing de outfit van dochtertje Lien, dit was nog een verrassing voor Noortje. Zó schattig.

Ondertussen ging ik met de fotografe snel naar Wim, die drie straten verderop te vinden was. Hij kleedde zich aan met behulp van zijn vader. Dochtertje Lien was er ook en vond het allemaal erg leuk om te zien.

Snel weer terug naar Noortje! De make-up was bijna klaar en hierna kon ze haar jurk in. Met behulp van haar moeder en zus ging dat super snel. Wim was al onderweg en kon naar de tuin lopen voor de first look. Dit is en blijft zó leuk. Noortje moest zich natuurlijk wel even verstoppen, zodat zij elkaar nog niet konden zien. Toen Wim eenmaal buiten stond, kon Noortje ook naar buiten. Zo’n moment geeft voor het bruidspaar altijd wel wat spanning, maar als je elkaar eenmaal ziet valt alle spanning van je af.

Trouwen in de Oude Sint-Willibrorduskerk

Met het warme zonnetje erbij reden we naar de fotolocatie: Domein Oogenlust in Eersel. Een mooie locatie met veel verschillende plekken. Er was genoeg ruimte om ook binnen foto’s te maken, maar het was zo’n prachtige dag dat dat bijna niet eens nodig was.

We reden weer naar huis waar de rest van de daggasten zich al hadden verzameld. Tijd voor een lekker broodje en wat drinken. De ceremonie was in de Oude Sint-Willibrorduskerk in Waalre. Een prachtige plek om te trouwen. Het leuke was, dat de BABS de peetoom is van Noortje. Dit beloofde een mooie, persoonlijke ceremonie te worden. En dat was het zeker.

Wim en Noortje spraken geloftes naar elkaar uit en dit was zo mooi om naar te luisteren. Prachtige woorden, allebei! Na het ja-woord en het tekenen van de akte gingen Wim, Noortje en Lien nog even naar het graf van de vader van Noortje. Dit lag naast de kerk. Hier legde Noortje nog een bloem neer uit haar boeket, erg mooi.

Party-time

Op naar de feestlocatie. Wim en Noortje werden warm onthaald met een glas champagne. Hierna was het tijd voor de groepsfoto’s. Dit was super gezellig, ik heb ontzettend gelachen! Hierna was het tijd voor het diner. Niet zomaar een diner, maar een diner dansant. Er was een DJ aanwezig die muziek draaide, maar ook mooi live kon zingen. De gangen werden afgewisseld met verschillende speeches en stukjes. Tijdens een diner dansant is hier dus mooi de tijd voor, ook om even spontaan te dansen (dit gebeurde dan dus ook, zie de film ;)).

Tijd voor de openingsdans op een mooi nummer terwijl de DJ live meezong. Hierna tijd om écht te feesten! Wat een gezelligheid, ik heb zoals altijd weer genoten.

Lieve Wim en Noortje, ik wens jullie alle geluk van de wereld!

Lieve woorden van Wim en Noortje:
“Wat zijn wij blij dat we Lizanne hebben ingeschakeld om onze trouwdag vast te leggen. De dag gaat zo verschrikkelijk snel voorbij, er gebeuren zoveel mooie dingen en en worden zoveel mooie woorden gezegd dat je niet alles kan onthouden of kan meemaken. Nu hebben we alles vastgelegd en kunnen we hier nog vaak van genieten. Lizanne is niet alleen een hele goede videograaf maar ze is ook hartstikke aardig. Ze legt alles vast maar ze valt niet op. De communicatie vooraf was ook erg prettig en duidelijk. Wij raden Lizanne dan ook zeker aan!”

Locaties: Oude Kerkje Waalre, Restaurant Vandeijck // Trouwjurk: Koonings Deurne // Trouwpak: Wildenberg Mode Eindhoven // Make-up: Manon de Leijer van B-Academy // Styling haar: Kapperlijn Dommelen // BABS: Coen Jansen //

2021-03-04T14:08:58+01:00augustus 30th, 2019|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant