Trouwfilm Roel en Elke

↓ Bekijk de film onder de tekst ↓

Een Brabants ontbijtje

8 februari 2019 was het zover, de grote dag van Roel en Elke. Ik begon deze dag in Eindhoven, in het ouderlijk huis van Roel. Dit huis was heerlijk groot, dus konden de dames en de bruid boven aan de slag en de mannen en de bruidegom konden zich klaarmaken in een andere kamer. Dit werkte voor mij heerlijk, want ik kon zo makkelijk en snel heen en weer lopen.

Elke werd opgemaakt door één van haar beste vriendinnen Noortje en at tussendoor lekker een worstenbroodje. Tenminste, ze deed een poging tot ;). Die zenuwen zijn ’s ochtends toch stiekem wel aanwezig. Onderwijl werden haar moeder en schoonmoeder opgemaakt en werden de haren gedaan. Een gezellige boel! Hier moest natuurlijk ook nog even op geproost worden. Lekker voor Elke op haar zo goed als lege maag, haha.

Roel kleedde ook hun lieve zoontje, Julian, aan. Hij zag er super leuk uit in zijn pakje wat trouwens helemaal matchte met het pak van Roel! Samen met Julian stond Roel klaar om zijn bruid op te wachten, een mooi moment. Na dit moment vroeg Roel aan Julian of hij mama mooi vond, luister maar in de film naar wat hij zei, haha.

De Watermolen van Opwetten

In een mooie Bentley (met chauffeur) reden zij naar ‘Akkerzicht’ in Bladel. Wat een gave locatie is dit zeg! Een mooie kas en ook nog eens een groot stuk mooie natuur eromheen. Begin februari is het natuurlijk niet heel warm, dus de kas was een mooie uitkomst. Maar zelfs met de koude wind, zijn ze ook even naar buiten gegaan.

Tijd om weer naar Eindhoven te gaan om een lekker broodje te eten, te proosten met de familie en even bij te komen. Op naar “De Watermolen van Opwetten” om te trouwen! Met een mooie entree van Roel en Elke aan het begin van de ceremonie, was het tijd om elkaar het ja-woord te geven. Na deze mooie, persoonlijke ceremonie gingen we naar buiten. Het was hier leuk aangekleed en gelukkig stonden er ook wat heaters om iedereen warm te houden ;). Tijd om te proosten met elkaar!

Lekker dansen

Toen we eenmaal weer binnen waren konden we genieten van een heerlijk stukje taart en konden we luisteren naar speeches en een “stukje” van vrienden. Hierna was het tijd om aan tafel te gaan, wat rook het al heerlijk! Een heerlijk diner, met tussendoor een paar mooie speeches en de tijd vliegt voorbij. Time to party!

Beneden in de feestzaal stond de DJ al klaar en kwamen de avondgasten binnen. Na een mooie openingsdans was het tijd om lekker met elkaar te dansen en genieten van deze avond! Ik heb weer ontzettend genoten van deze dag.

Roel en Elke, van harte gefeliciteerd!

Trouwlocatie: De Watermolen van Opwetten // Fotolocatie: Akkerzicht // Trouwpak: Ynformal //  Trouwjurk: Ann & John Bruidsmode // Taart: Bakkerij Michiels // Make-up: Noortje van Sleeuwen // Styling haar: Kapperlijn Dommelen //

2021-03-04T14:36:54+01:00juni 17th, 2019|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant