Styled Wedding Shoot – Rock and Love Forever

Het was weer tijd voor een styled wedding shoot! Maar niet zomaar één, één met een ontzettend gaaf thema: Rock and Love Forever. Ik had er weer super veel zin in. De dag begon lekker op tijd, eerst maakte ik wat shots bij de Roskam van de styling en voorbereidingen. Daarna ging ik naar de volgende locatie: Rookovens Nunspeet. Hier was ons model Diederik aanwezig die heerlijk werd verzorgd door Barbier Jan Willem Docter. De baard van Diederik was weer helemaal strak! Met behulp van weddingplanner Manon trok hij hierna zijn pak aan. Wat viel het licht mooi naar binnen bij Rookovens, wat een geluk.

Tijd om weer naar de Roskam te gaan, want Noortje werd hier opgemaakt en ging bijna haar jurk in. Daniëlle was hier al aanwezig om foto’s te maken en onze andere fotograaf John bleef bij Rookovens om nog wat foto’s te maken van Diederik met een hele gave motor. Je vind een paar foto’s van Danielle en John onderaan deze blog! De moeite waard om te bekijken. Thirza had Noortje nóg mooier gemaakt en zo kon ze haar jurk aantrekken. Een prachtige jurk die echt precies goed zat! Trouwens wel respect voor Noortje, want het was flink koud binnen bij de Roskam. Er was gelukkig een heater geregeld, dus daar kon ze zich gelukkig af en toe aan opwarmen.

Tijd voor de first look! Dit was echt een daadwerkelijke first look, want Noortje en Diederik hadden elkaar nog niet gezien. Dit was een super leuk moment. Hierna was het tijd voor meer foto’s en ik filmde lekker alles mee. De plek waar de zogenaamde ceremonie werd gehouden zag er gaaf uit, helemaal door die mooie backdrop met bloemen van Diana. Diederik en Noortje lazen ook nog geloftes voor, die zo prachtig handgeschreven waren door Maxime.

Na de ceremonie was het uiteraard tijd voor taart, waar iedereen naar uitkeek! De taart stond er namelijk al tijdens de ceremonie en steeds wanneer je er voorbij liep, rook het zó lekker. Hij zag er dan ook heel mooi uit, zo zie je maar dat een bruidstaart dus ook erg stoer kan zijn. De taart is gemaakt door Bjorn en hij smaakte ook nog eens fantastisch!

Nadat we lekker van de taart hadden gesmuld, was het tijd om een rondje op de motor te rijden. Wat een gaaf ding! Hij maakte een hoop herrie, haha. Gelukkig wist Diederik wel hoe hij erop kon rijden en zo hadden we snel een paar shots gemaakt. Het was namelijk nog steeds flink koud en Noortje kreeg inmiddels blauwe knieën ;).

Op naar B&B de Droomhoeve waar het heerlijk warm was. De knietjes werden weer de normale kleur en zo begon de “after wedding shoot”. Dit ging super snel en voor we het wisten waren we alweer klaar. Het zat erop! Het was een lange, intensieve maar vooral ontzettend mooie dag! Het is zo leuk om te werken met mensen die zoveel plezier hebben in hun werk!

Bekijk hieronder het resultaat! (Foto’s onder de film)

Organisatie: PEP Manon & Danielle Kroneman Photography // Fotografie: John Ponsteen & Danielle Kroneman Photography // Weddingplanner en styling: PEP Manon // Videograaf: Storytime Media // Bloemstylist: Blooming by Diana // MUAH: Tirza van der Wielen // Trouwjurk: La Bella Blanca // Designer jurk: Riki Dalal // Trouwpak & sieraden man: Atelier 9 // Model man: Diederik Winchester Geertsema // Model vrouw: Noortje // Rentals: By Dorine & Roelie Stoer en Stijlvol // Stationery: Maxcript // Ringen & sieraden vrouw: Leusink van Veen // Locaties: Roskam, Rookovens, B&B Droomhoeve // Taart: Private Chef Bjorn // Wanddoek: My Boys Home // Lingerie: Izette Lingerie // Barbier: Jan Willem Docter

Danielle Kroneman Photography

John Ponsteen

2021-06-23T14:22:30+01:00april 29th, 2019|Storytime Media|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant