Trouwfilm Tugce en Sjoerd

↓ Bekijk de films onder de tekst ↓

19 januari 2019 startte mijn trouwseizoen al, vroeg hè! Het was tijd voor een echte winterbruiloft! Gewapend met een dikke sjaal en een thermolegging reed ik naar het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Het bruidspaar van vandaag: Tugce en Sjoerd. (Tugce spreek je uit als “toetje”). Sjoerd komt uit Nederland en Tugce komt uit Zweden, waar ze nu samenwonen. Sjoerd is een piloot en Tugce is stewardess, ze vonden het zelf ook erg cliché, haha! 😉 Toen ik aankwam was Sjoerd was inmiddels al aangekleed, maar Tugce nog niet. Ik kon meteen aan de slag! De daggasten druppelden naar binnen en langzaam maar zeker mochten zij gaan zitten voor de ceremonie.

Tugce werd door haar vader naar binnen gebracht terwijl Sjoerd en de BABS op haar wachtte. Tijdens dit mooie moment werd er prachtig live het “Ave Maria” gezongen. De ceremonie werd geleid door Marjolein van der Wildt-Romeijn, in het Engels. Zo konden de familie en vrienden van Tugce het ook verstaan. Het was een mooie, persoonlijke ceremonie.

Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties en natuurlijk taart! Dit was buiten, maar het was een echte winterse dag, dus het was goed koud. De heaters stonden fanatiek te branden want het was buiten -1! De gasten hadden de heaters dus al snel gevonden. Nadat de taart was aangesneden en er werd geproost, ging iedereen snel naar binnen. De moeder van Sjoerd en haar partner hadden een leuke speech die werd ondersteund door een mooi filmpje.

Tijd voor de fotoshoot! Parkhotel Hugo de Vries heeft een mooie tuin waar ook foto’s gemaakt kunnen worden, maar Tugce en Sjoerd wilden graag naar het Kootwijkerzand, dit ligt mooi in de buurt. Snel reden we (met z’n vieren in mijn Twingo, een hele prestatie) naar deze locatie. Het was even een eindje lopen naar de mooiste plek, dus alle tenen waren inmiddels goed bevroren. Máár iedereen had het ervoor over! De zon was prachtig laag en zorgde voor mooie beelden. Na de shoot gingen we weer terug in mijn auto, met een verwarming die op 30 stond. Langzaam maar zeker begonnen de tenen weer te ontdooien!

Binnen konden we lekker opwarmen en was het al bijna tijd voor het diner. Tijdens het diner werd er nog gespeecht door een paar vrienden en familieleden, allemaal even mooi en even leuk om naar te luisteren. Maar het mooiste kwam nog. Sjoerd ging ook speechen, maar dit wist Tugce nog niet! Tugce wist alleen dat hij iedereen welkom ging heten in 4 talen: Nederlands, Engels, Zweeds én Turks. Nadat hij dit had gedaan kwam er zo’n prachtige, maar ook grappige speech van Sjoerd. Het ene moment lag iedereen in een deuk, het andere moment was er tijd voor een traan. Erg leuk om naar te luisteren. Sjoerd, mijn complimenten voor deze speech, ik denk dat iedereen hier zeker van heeft genoten!

In de mailwisselingen die ik met Sjoerd en Tugce had, gaven ze al aan een bijzondere openingsdans te hebben. Het is namelijk een traditionele Turkse openingsdans. Ik was zo ontzettend benieuwd! Na deze spectaculaire dans was het tijd om lekker te feesten en te dansen. De DJ speelde leuke plaatjes en er was ook nog een saxofonist en later een zangeres. Kortom, dit was een feestje.

Lieve Tugce en Sjoerd, veel geluk samen!

Trouwlocatie: Parkhotel Hugo de Vries // Trouwpak: Siempre Almere // Fotografe: inge kooiman fotografie // Taart: Cake and More // Make-up: Chantelle Alyssa // Styling haar: Sanne Mulder // BABS: Marjolein van der Wildt-Romeijn //

2021-03-01T22:38:17+01:00maart 26th, 2019|Trouwfilms|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant