Styled Wedding Shoot

↓ Bekijk hier de film ↓

Vrijdag 26 oktober was het zover, tijd voor een styled wedding shoot met als thema: “Autumn Botanical”! Ik had er super veel zin in. Het was vroeg in de auto op naar Doetinchem, een eindje rijden vanaf Nunspeet, maar dan had ik lekker de tijd om even goed wakker te worden. De styled wedding shoot werd gehouden bij Orangerie de Pol, wat een mooie locatie zeg! Een mooi gebouw, maar ook een mooie omgeving. Als videograaf word ik ook altijd blij van een ruimte met mooi, natuurlijk & veel licht.

Model (en zogenaamde bruid voor vandaag) Elena Carbonell ging de make-up in bij Fernanda Kipp, hierna was haar vriend Sander de Wijs aan de beurt. Zij hadden al eens eerder meegedaan aan een styled wedding shoot, dus als ze echt eens gaan trouwen hebben ze genoeg inspiratie op kunnen doen voor hun eigen bruiloft!

Intussen was Bart Bresser al druk bezig om de tafel mooi aan te kleden met zijn bloemen. En vergeet ook niet om naar de stationery van Maxcript te kijken. Ik wou dat ik zo mooi kon schrijven ;). Prachtig! De meiden van UITLIEFDE hebben voor de styling & organisatie gezorgd. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles perfect op rolletjes liep.

Samen met fotografe Djana van Days in June Fotografie & second shooter Ade’s art gallery legden we alles vast. Respect trouwens voor het “bruidspaar” van vandaag, want het was niet bepaald warm en ze gingen toch dapper naar buiten. Gelukkig zagen zij er dan ook prachtig uit! Sander had een pak aan van Michael & Giso en de jurk van Elena is van IEKS Bridal. De ringen en sieraden zijn van Lies de Vooght.

De taart van Sweet Appetite stond al een tijdje klaar op de tafel en eerst mocht het bruidspaar van vandaag hiervan proeven. Daarna als mooie afsluiter was het tijd voor de rest van het team om even te proeven. Nou, dat was heerlijk kan ik je vertellen!

Het is zo leuk om met een team te werken waarvan iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Je merkt gewoon dat iedereen zoveel plezier heeft in zijn/haar werk! Benieuwd naar het resultaat van vandaag? Hierboven vind je de film & hieronder vind je de prachtige foto’s gemaakt door Days in June Fotografie!

Locatie: Orangerie de Pol // Fotografe: Days in June fotografie // Styling en organisatie: UITLIEFDE // Model man: Sander de Wijs // Model vrouw: Elena Carbonell // Taart: Sweet Appetite // MUAH: Fernanda Kipp // Edelsmid: Lies de Vooght // Jurk: IEKS Bridal // Pak & schoenen: Michael & Giso // Bloemen: Bart Bresser // Stationery: Maxcript // Second shooter: Ade’s Art Gallery //

2021-03-01T22:39:22+01:00november 18th, 2018|Storytime Media|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant