Newbornvideo Zoë

Het digitale geboortje kaartje van Zoë

De kleine Zoë is geboren op 12 juli 2018. Ongeveer twee weken later ging ik naar ze toe. Nog volop zomer natuurlijk, dus het was dan ook ontzettend warm. De airco in de auto stond flink aan kan ik je vertellen, haha. Eenmaal aangekomen bij de lieve ouders van Zoë, was het tijd voor een glas water en tijd om even gezellig bij te kletsen.

Zoë lag nog heerlijk te slapen toen ik begon met filmen. Wat zeg ik? Ze lag de héle tijd te slapen, heerlijk toch! De kersverse vader Joshua heeft Zoë even een ander shirtje aangedaan voor de film & zelfs hier bleef ze fijn in dromenland.

Ik vind het leuk om niet alleen de pasgeboren baby op de film te zetten, maar ook de aankleding van jullie huis en dat jullie gezellig samen zitten. In het geval van Judith en Joshua was er maar één kindje aanwezig en dat was Zoë, maar als er al andere kinderen in het gezin zijn mogen zij natuurlijk ook op beeld. Graag zelfs! Dit is zó leuk om als herinnering te hebben.

Joshua en Judith maakten hier gebruik van pakket “newbornvideo (klein)”. Bij de andere pakketten heb je wat meer tijd voor andere dingen, zoals even badderen, aankleden, uiteraard knuffelen of even wandelen. Ook kun je dan meer tijd nemen voor een eventueel gesproken verhaal/gedicht/tekstje. Je kunt hier wat tegen jullie kindje zeggen (leuk voor later) of je kunt hier een tekst/gedicht voorlezen die je erg mooi vindt. Alles mag!

Ik vind het leuk om spontane momenten vast te leggen, dus wees vooral lekker jezelf. Dan krijg je de leukste & mooiste beelden!

Je kunt een newbornvideo ook als kraamcadeautje geven, origineel!

Na ongeveer 1/1,5 uur filmen was ik klaar en had ik genoeg beelden. Het resultaat zie je hierboven! Laat me weten in de reacties wat je ervan vindt!

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen over een newbornfilm? Klik hier om meer te lezen.
Wil je dolgraag een newbornfilm boeken? LEUK! Klik hier om een newbornfilm te boeken.

2021-03-01T22:38:47+01:00november 15th, 2018|Newbornvideo's|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant