Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken!

Geluid
Geluid is één van de meest belangrijkste dingen van een trouwfilm. Dit neemt je weer terug naar het moment. Het moment dat iedereen dubbel lag of naar het moment dat jullie de geloftes aan elkaar uitspraken. De dag zelf gaat zo snel voorbij dat je sommige dingen amper meekrijgt. Als je dan de film terugkijkt en het geluid erbij hoort, de bewegende beelden ziet, de prachtige muziek hoort die precies bij jullie past, neemt het je weer helemaal terug naar de mooiste dag van je leven.

Bewegend beeld
Bewegend beeld geeft zo’n andere beleving dan een stilstaande foto. Foto’s zijn prachtig, ik houd er zelf ook enorm van, maar bewegend beeld is tóch anders. Helemaal als de beelden afgewisseld worden met slowmotion beelden, daar ben ik als videograaf toch wel erg fan van ;). Denk eens aan de bruiloft van je opa en oma, of die van je ouders. Misschien heb je daar wel een paar foto’s van gezien? Hoe gaaf zou jij het vinden als je jouw opa en oma, of vader en moeder op hun bruiloft in bewegend beeld terug kan zien, én horen? En hoe leuk is het als jullie dan wél een trouwfilm hebben, die jullie later aan jullie kinderen en kleinkinderen kunnen laten zien?

Geloftes
Op een foto zie je misschien niet eens dat jullie op dat moment de geloftes aan elkaar uitspreken. Daarom is een film zo mooi, je ziet de reacties van familie en vrienden, die van elkaar, maar bovenal hóór je wat er gezegd wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om de geloftes van te voren op te nemen, bijvoorbeeld op een rustig moment in de ochtend, of tijdens de fotoshoot. Het voordeel hiervan is dat dit minder stressvol is dan tijdens de ceremonie zelf. Dus mocht je bang zijn dat je je verspreekt of vind je het te stressvol met iedereen erbij, dan kan ik je dit zeker aanraden. Wel wil ik je zeggen, foutjes horen erbij! Dit maakt jullie geloftes uniek en écht van jullie. Probeer er niet te zwaar aan te tillen om je gelofte perfect uit te spreken. De woorden die je zegt zijn vaak al prachtig genoeg!

videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Delen
Jullie krijgen van mij twee films van jullie trouwdag aangeleverd. Een teaser en een lange film. Die teaser is echt perfect om met iedereen te delen! De teaser is wat korter dan de lange film, maar bevat alle highlights van jullie dag. Je kunt hem zo makkelijk delen op social media, zodat iedereen kan zien hoe gaaf jullie dag was! Zelf zet ik de teaser ook op YouTube, dus deze link kun je ook makkelijk kopiëren en plaatsen, of gewoon snel erbij halen op je telefoon!

Sneller terugkijken
Een film kijk je sneller terug. Je kunt lekker samen op de bank zitten voor de tv en zo maak je er een klein filmavondje van. Bakje popcorn erbij, wat tissues, mochten die nodig zijn ;), klik op PLAY en je beleeft die heerlijke dag weer opnieuw. De USB stick waarop je de films aangeleverd krijgt, kun je ook achterin de tv stoppen. Zo kun je de films er altijd bij halen. Of zet ze op je telefoon! Verveel je je in de trein of praat je met iemand over je trouwdag? Pak je telefoon erbij en beleef het weer terug!

Volledige reportage speeches + ceremonie
Op jullie bruiloft worden er een hoop mooie dingen gezegd. Soms wordt er ook gespeecht door een familielid of een goede vriend. Deze woorden zijn vaak zo mooi, dat je ze het liefst altijd terug wil kunnen luisteren. Je kunt bij mij voor deze optie kiezen. Deze persoon in kwestie speld ik dan een dasmicrofoon op en ik zet een tweede camera op statief neer die de gehele speech filmt. Deze speeches gebruik ik ook voor in de teaser en de lange film, want deze mooie woorden maken jullie film persoonlijk!

Ook kun je ervoor kiezen om de volledige ceremonie vast te laten leggen. Ik zet dan een tweede camera op statief en laat deze de gehele ceremonie aan staan. Gedeeltes van de ceremonie komen uiteraard terug in jullie films, maar niet alles. Dit wordt simpelweg teveel en te lang. Wil je de gehele ceremonie terug kunnen kijken? Kies dan zeker voor deze optie!

Ben je overtuigd? MOOI! Hier krijg je zeker geen spijt van. Ik ben erg graag aanwezig om jullie bruiloft te filmen!

Wim en Noortje over hun trouwfilm: “Wat zijn wij blij dat we Lizanne hebben ingeschakeld om onze trouwdag vast te leggen. De dag gaat zo verschrikkelijk snel voorbij, er gebeuren zoveel mooie dingen en en worden zoveel mooie woorden gezegd dat je niet alles kan onthouden of kan meemaken. Nu hebben we alles vastgelegd en kunnen we hier nog vaak van genieten. Lizanne is niet alleen een hele goede videograaf maar ze is ook hardstikke aardig. Ze legt alles vast maar ze valt niet op. De communicatie vooraf was ook erg prettig en duidelijk. Wij raden Lizanne dan ook zeker aan!”

Lees hier meer recensies

Bekijk hier voorbeelden van trouwfilms:

Meer informatie trouwfilms
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!