Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken!

Geluid

Geluid is één van de meest belangrijkste dingen van een trouwfilm. Dit neemt je weer terug naar het moment. Het moment dat iedereen dubbel lag, het moment dat jullie werden toegejuicht door jullie applaudisserende vrienden en familie, of naar het moment dat jullie de geloftes aan elkaar uitspraken. De dag zelf gaat zo snel voorbij dat je sommige dingen amper meekrijgt. Als je dan de film terugkijkt en het geluid erbij hoort, de bewegende beelden ziet, de prachtige muziek hoort die precies bij jullie past, neemt het je weer helemaal terug naar de mooiste dag van je leven.

Bewegend beeld

Bewegend beeld geeft zo’n andere beleving dan een stilstaande foto. Foto’s zijn prachtig, ik houd er zelf ook enorm van, maar bewegend beeld is tóch anders. Helemaal als de beelden afgewisseld worden met slowmotion beelden, daar ben ik als videograaf toch wel erg fan van ;). Denk eens aan de bruiloft van je opa en oma, of die van je ouders. Misschien heb je daar wel een paar foto’s van gezien? Hoe gaaf zou jij het vinden als je jouw opa en oma, of vader en moeder op hun bruiloft in bewegend beeld terug kan zien, én horen? En hoe leuk is het als jullie dan wél een trouwfilm hebben, die jullie later aan jullie kinderen en kleinkinderen kunnen laten zien?

Geloftes

Ik ben enorm fan van geloftes. Waarom? Dit maakt de film persoonlijk, uniek en écht van jullie. Vaak is het moment van het uitspreken van de geloftes tijdens de ceremonie, zodat al jullie daggasten meteen van jullie woorden kunnen meegenieten. Maar ook al is iedereen erbij, het is echt even jullie momentje. Neem er dan ook lekker de tijd voor om die mooie woorden in alle rust naar elkaar uit te spreken. Geniet van het moment.

Je kunt er ook voor kiezen om de geloftes van te voren op te nemen, bijvoorbeeld op een rustig moment in de ochtend, of tijdens de fotoshoot. Het voordeel hiervan is dat dit minder stressvol is dan tijdens de ceremonie zelf. Dus mocht je bang zijn dat je je verspreekt of vind je het te stressvol met iedereen erbij, dan kan ik je dit zeker aanraden. Wel wil ik je zeggen, foutjes horen erbij. Probeer er niet te zwaar aan te tillen om je gelofte perfect uit te spreken. De woorden die je zegt zijn vaak al prachtig genoeg!

videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Speeches

Mocht je nou helemaal geen geloftes naar elkaar uitspreken, omdat dit niet bij jullie past, gebruik ik graag andere audio. Denk bijvoorbeeld aan de woorden van de BABS, dit zijn vaak prachtige woorden én ontzettend mooi verteld. Al deze woorden neem ik uiteraard ook op en kan ik ook onder jullie films gebruiken. Soms word er ook door familieleden of vrienden gespeecht op een bruiloft. Deze woorden neem ik ook op en gebruik ik ook super graag voor de films. De verhalen die worden verteld zijn vaak ontzettend grappig, maar vooral heel liefdevol en vol emotie.

Delen

Jullie krijgen van mij twee films van jullie trouwdag aangeleverd. Een teaser en een lange film. Die teaser is echt perfect om met iedereen te delen! De teaser is wat korter dan de lange film, maar bevat alle highlights van jullie dag. Je kunt hem zo makkelijk delen op social media, zodat iedereen kan zien hoe gaaf jullie dag was. Zelf zet ik de teaser ook graag op YouTube, dus deze link kun je ook gemakkelijk kopiëren en plakken, of gewoon snel erbij halen op je telefoon!

Snel terugkijken

Een film kijk je sneller terug. Je kunt lekker samen op de bank zitten voor de tv en zo maak je er een klein filmavondje van. Bakje popcorn erbij, wat tissues, mochten die nodig zijn ;), klik op PLAY en je beleeft die heerlijke dag weer opnieuw. De USB stick waarop je de films aangeleverd krijgt, kun je ook achterin de tv stoppen. Zo kun je de films er altijd bij halen. Of zet ze op je telefoon! Verveel je je in de trein of praat je met iemand over je trouwdag? Pak je telefoon erbij en beleef jullie dag weer opnieuw!

Ben je overtuigd? MOOI! Hier krijg je zeker geen spijt van. Ik ben erg graag aanwezig om jullie bruiloft te filmen!