Kunnen wij je inhuren als foto,- én videograaf?

Nee, helaas kan dit niet. Je bent niet de enige die zich dit afvraagt, dus het is zeker geen rare vraag. Waarom dit niet kan ga ik jullie uitleggen: Ik film met een Panasonic GH5, dit is een echte videocamera, dus hij is gespecialiseerd in het filmen. Met deze camera kan ik ook zeker fotograferen, maar toch is het op een bruiloft niet handig om beiden te doen. Ik zal je uitleggen waarom.

Het probleem is dat ik tussen de foto-stand en de film-stand moet schakelen. Wanneer ik een bruiloft aan het filmen ben, heb ik mijn camera ingesteld op de meest optimale instellingen voor het filmen van dat moment. Als ik dan plots naar de foto-stand ga, moet ik snel mijn instellingen veranderen, het licht eventueel testen, de focus veranderen… Dit is zonde van de tijd en hier mis je mooie (spontane) momenten door.

Tegen de tijd dat ik klaar sta om een foto te maken, is de spontaniteit eraf of is het leuke moment al voorbij. Het is dan dus niet vastgelegd op foto, maar ook niet op film. Ik hou ervan om juist de spontane momenten vast te leggen en soms moet je behoorlijk snel zijn om zo’n moment niet te missen. Dan heb je dus geen tijd om te schakelen tussen foto en video.

Ook is het zo, dat als ik jullie bruiloft ga filmen en tegelijkertijd ga fotograferen, ik een keuze moet maken. Ga ik dit moment filmen? Of zet ik het op de foto? Dit betekent dus dat je een belangrijk moment nooit allebei op foto en film hebt. Dit zou erg balen zijn en bovendien zonde van je geld.

Storytime Media, videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Als ik jullie was, zou ik dus goed kijken naar een goede fotograaf én een goede videograaf. Huur je deze samen in voor je bruiloft, krijg je de mooiste momenten dubbel terug! Een prachtige foto, en een fantastische film. Wat wil je nou nog meer? Het lijkt mij ontzettend leuk om jullie bruiloft te filmen of te fotograferen! Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie en wie weet tot snel!

Meer informatie trouwfilms
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!
Meer informatie trouwfotografie
Load More Posts
2019-03-18T09:55:01+01:00november 14th, 2018|Storytime Media|0 Comments

Leave A Comment