Trouwen in Zeeland

Donderdag 29 juni 2017 ging ik op naar Zeeland. T & N trouwden die dag en ik mocht hun bruiloft filmen! Mijn tassen en koffers met alle apparatuur stonden al klaar, nog even alles controleren en húp de auto in. Dat is altijd even sjouwen, aangezien je voor het filmen van een bruiloft aardig wat extra spullen meeneemt, meer dan bij het fotograferen van een bruiloft. Bij extra spullen kun je denken aan bijvoorbeeld: Statieven, een slider, led verlichting en audio apparatuur.

Vanaf Nunspeet is het een aardig eindje rijden naar Zeeland, dus ik zorgde ervoor dat ik op tijd weg reed. Eenmaal aangekomen in Westkapelle, zag ik een prachtige versierde locatie. Deze dag had alles, een prachtige persoonlijke ceremonie, een hoop familie en vrienden, veel gezelligheid en bovenal een hoop liefde. Het blijft mooi om zo’n bijzondere dag van zo dichtbij mee te mogen maken. Na de ceremonie was het tijd voor een hapje en een drankje, er werden stukjes gedaan en de groepsfoto’s werden gemaakt. Na een heerlijk diner was het tijd voor een spetterend feest, met een openingsdans om ‘u’ tegen te zeggen, echt fantastisch!

Graag wilde het bruidspaar de trouwfilm voor zichzelf en de familie houden. Vandaar dat je deze film ook niet in mijn portfolio tegenkomt. Toch wil ik jullie een beetje de sfeer van die dag kunnen laten beleven, dus heb ik wel een sfeerfilm gemaakt! Deze kun je hieronder bekijken.

2021-03-05T10:47:26+01:00november 13th, 2018|Storytime Media|0 Reacties

Deel deze pagina!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant