Portfolio trouwfilms2019-11-22T16:07:45+01:00

Portfolio trouwfilms

“Wat zijn wij blij dat we Lizanne hebben ingeschakeld om onze trouwdag vast te leggen. De dag gaat zo verschrikkelijk snel voorbij, er gebeuren zoveel mooie dingen en en worden zoveel mooie woorden gezegd dat je niet alles kan onthouden of kan meemaken. Nu hebben we alles vastgelegd en kunnen we hier nog vaak van genieten. Lizanne is niet alleen een hele goede videograaf maar ze is ook hardstikke aardig. Ze legt alles vast maar ze valt niet op. De communicatie vooraf was ook erg prettig en duidelijk. Wij raden Lizanne dan ook zeker aan!”

Wim en Noortje

“Op 19 januari heeft Lizanne onze trouwvideo gemaakt. Ze was heel aardig, professioneel en echt gemotiveerd om onze film zo mooi mogelijk te maken. Toen we het resultaat kregen, waren we allebei verbaasd over hoe weinig we haar eigenlijk op de dag zelf gezien hebben. Dat bedoelen we in positieve zin. Ze leek overal en nergens te zijn en heeft nagenoeg iedereen wel op film gekregen. We kregen al heel snel de schitterende teaser en niet lang daarna ook de rest van onze film. Daar hadden we kleine voorkeuren op aan te merken en die heeft ze er ook perfect in weten te verwerken. Geluid was helemaal goed, de muziek ook. Verder kregen we de stick heel snel opgestuurd met een echt leuke verpakking. We hebben wel het nodige onderzoek gedaan naar een videograaf en Storytime Media is eigenlijk veel te goedkoop, zeker als je het vergelijkt met wat de rest vraagt. We zijn heel blij dat we via via van haar hoorden. Als je dit nu leest, ben je eigenlijk gek om ergens anders meer te gaan betalen”.

Tugce en Sjoerd

“Wij hebben een fantastische teaser + film mogen ontvangen van Lizanne. Onze dag is prachtig vastgelegd en we kijken met veel plezier de films terug. Ook in het voortraject hebben we goed contact gehad met Lizanne en zijn we gastvrij ontvangen!”

Thomas en Odilia

“Wat hebben wij genoten van onze dag! En dat is zeker mede mogelijk gemaakt door Lizanne. We hebben Lizanne niet ‘opvallend’ haar werk zien doen en daar ligt dan ook direct haar kracht! Ze mengt zich in het geheel en is echt onderdeel van de dag/gasten. Hierdoor zijn haar beelden alsof je de dag beleefd door de ogen van je eigen trouwgasten. Naast haar professionaliteit en kwaliteit is ze ook nog eens een erg leuke vrouw! Voor onze de beste combi. Lizanne bedankt!”

Kirsten en John

“We willen je bedanken voor het filmen van onze bruiloft! We zijn zo blij met de film. Prachtig om te zien hoe je onze dag hebt weergegeven, beiden stralend met familie en vrienden. De film is puur en geeft weer hoe we zijn. Wij vinden het knap hoe je dat weer hebt weten te geven. Humor, een traan, een lach , een knuffel, het komt allemaal voor in de film en dat is erg waardevol. Voor ons is de film een kostbare herinnering. Je bent een lief, enthousiast persoon en rustig aanwezig. Hierdoor gaat het filmen vanzelf en heb je niet het gevoel toneel te moeten spelen. Bedankt voor de manier waarmee je op onze dag hebt ingespeeld op een aantal lastige situaties. Last but not least, het is een kadootje om de film te krijgen! Wat had je dat leuk gedaan en wat een prachtige foto’s zaten erbij! Het lijstje met de foto staat te pronken in onze woonkamer”.

Jacolien en Gertjan

“Wij zijn heel blij dat Lizanne onze film heeft gemaakt. Lizanne is heel enthousiast en je hebt bijna niet door dat ze filmt. De kennismaking was leuk en ze zorgt er voor dat alles goed geregeld is! De film is ook super in elkaar gezet, een echte aanrader dus ;)”

Gerrald en Henrieke

“Wauw, in één woord wauw. Het begon al bij de eerste ontmoeting. Een hele leuke spontane meid en waarin je meteen merkte dat ze dit werk echt met liefde doet. Na een leuke kennismaking waren wij eigenlijk al verkocht en boekten wij haar als onze videograaf. We hadden vanaf die eerste afspraak tot onze bruiloft regelmatig contact voor als we vragen hadden en vlak voor de bruiloft is ze nog een keer bij ons geweest om nog even alles door te nemen. En toen was het onze belangrijke dag.. Weer voor ons een bevestiging dat we de juiste hadden gekozen want wat deed ze het goed! We merkten amper dat ze er bij was, en op de momenten dat ze even iets van ons moest weten was dat met een grote glimlach en veel gezelligheid. We hebben achteraf ook van veel gasten te horen gekregen dat ze de videograaf erg goed en enthousiast vonden. Dus zoek je een leuke en professionele videograaf, dan raden wij jullie zeker weten Lizanne aan!”

Judith en Joshua

“Afgelopen mei heeft Lizanne voor ons onze bruiloft op film vastgelegd. Wij zijn heel tevreden over haar werkwijze én het resultaat. Tijdens de dag verliep alles heel soepel: Lizanne was slechts op de achtergrond aanwezig en dacht steeds met ons mee, zodat wij gewoon ons ding konden doen. Dat is ook terug te zien in het resultaat: De beelden zijn heel spontaan en dat vinden wijzelf het leukst om terug te zien. Ook het gemonteerde filmpje is heel mooi geworden. Wij kijken dat zelf nu veel vaker terug dan de foto’s van de dag, omdat bewegend beeld haast nog beter de sfeer van de dag weer weet op te roepen. Wij zijn heel blij met de werkzaamheden die Storytime Media voor ons heeft verricht en zouden haar dan ook absoluut aanraden!”

Elske en Herm
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!