Waarom een videograaf op je bruiloft?

Misschien vraag je je af, “wat is het voordeel van een videograaf op mijn bruiloft? Is een fotograaf niet genoeg?” Hieronder lees je een aantal redenen waarom je écht een videograaf moet boeken!

Geluid
Geluid is één van de meest belangrijkste dingen van een trouwfilm. Dit neemt je weer terug naar het moment. Het moment dat iedereen dubbel lag of naar het moment dat jullie de geloftes aan elkaar uitspraken. De dag zelf gaat zo snel voorbij dat je sommige dingen amper meekrijgt. Als je dan de film terugkijkt en het geluid erbij hoort, is het net alsof je het weer opnieuw beleeft.

Geloftes
Op een foto zie je misschien niet eens dat jullie op dat moment de geloftes aan elkaar uitspreken. Daarom is een film zo mooi, je ziet de reacties van familie en vrienden, die van elkaar, maar bovenal hóór je wat er gezegd wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om de geloftes van te voren op te nemen, bijvoorbeeld op een rustig moment in de ochtend, of tijdens de fotoshoot. Het voordeel hiervan is dat dit minder stressvol is dan tijdens de ceremonie zelf. Dus mocht je bang zijn dat je je verspreekt of vind je het te stressvol met iedereen erbij, dan kan ik je dit zeker aanraden. Wel wil ik je zeggen, foutjes horen erbij! Dit maakt jullie geloftes uniek en écht van jullie. Probeer er niet te zwaar aan te tillen om je gelofte perfect uit te spreken. De woorden die je zegt zijn vaak al prachtig genoeg!

videograaf, trouwfilms, trouwclip, trouwfilm, trouwvideo, trouwvideograaf nunspeet, gelderland

Sneller terugkijken
Een film kijk je sneller terug. Je kunt lekker samen op de bank zitten voor de tv en zo maak je er een heuse filmavond van. Bakje popcorn erbij, wat tissues, mochten die nodig zijn ;), klik op PLAY en je beleeft die heerlijke dag weer opnieuw.

Volledige reportage speeches + ceremonie
Op jullie bruiloft worden er een hoop mooie dingen gezegd. Soms wordt er ook gespeecht door een familielid of een goede vriend. Deze woorden zijn vaak zo mooi, dat je ze het liefst altijd terug wil kunnen luisteren. Je kunt bij mij voor deze optie kiezen. Ook kun je ervoor kiezen om de volledige ceremonie vast te laten leggen. Ik zet dan een tweede camera op statief en laat deze de gehele ceremonie aan staan. Gedeeltes van de ceremonie komen uiteraard terug in jullie film, maar niet alles. Dit wordt simpelweg teveel en te lang. Wil je de gehele ceremonie terug kunnen kijken? Kies dan zeker voor deze optie! Voor de speeches kan ik ook regelen dat de persoon in kwestie een dasmicrofoon op krijgt, zodat je alle woorden terug kan luisteren met perfect geluid.

Ben je overtuigd? MOOI! Hier krijg je zeker geen spijt van. Ik ben erg graag aanwezig om jullie bruiloft te filmen!

Meer informatie trouwfilms
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!
Load More Posts
2018-11-28T10:13:59+00:00november 14th, 2018|Storytime Media|0 Comments

Leave A Comment