Trouwfilm Gerrald en Henrieke

Het was prachtig mistig toen ik ’s ochtends vroeg onderweg was naar Doornspijk naar het ouderlijk huis van Gerrald. Ik reed het erf op en zag dat er al een grote tractor klaar stond voor vandaag! Met behulp van een kritische vader, die erg veel verstand van pakken heeft, was Gerrald zo klaar. Toen was het voor mij en fotografe Geertje Vierhout op naar Elburg. Eenmaal aangekomen was Henrieke al klaar met de make-up en kon de jurk aan, met behulp van haar moeder. Toen kwam Gerrald eraan, uiteraard met de prachtige tractor die vanmorgen al klaar stond! We hadden allemaal respect voor Henrieke dat ze er zo makkelijk in klom met haar jurk ;).

Toen was het tijd voor de fotoshoot met Geertje, die een hoop leuke ideeën had. Na de fotoshoot reden we nog even langs de opa en oma van Henrieke, om ze even gedag te zeggen, zij konden er bij de ceremonie helaas niet bij zijn. Tijd voor lunch! Met héérlijke broodjes en gebakjes, dat smaakte erg goed. Ondertussen was de mist weggetrokken en hadden we zelfs een lekker zonnetje erbij! Beter kon niet.

De ceremonie was in het gemeentehuis van Elburg, altijd zo’n mooie locatie. Het was erg bijzonder dat ze BABS Bertha Jansen hadden, een bekende van Elburg, want zij heeft ook beide ouders van Henrieke en Gerrald getrouwd! Na de mooie ceremonie was het tijd voor de kerkdienst.

Ondertussen ging ik vast naar de theetuin in Oosterwolde, ook weer zo’n leuke en gezellige locatie! Het was tijd voor taart van Bakkerij Grootkarzijn (weer nét zo lekker) en de groepsfoto’s. Een hoop gezelligheid. Maar er stond nog een verassing te wachten op het bruidspaar. (zie minuut … in de film) Een hoop tractors, versierd en wel kwamen eraan om het bruidspaar naar de feestlocatie te brengen. Ze konden voorop de trekker klimmen, die zelfs een bank had waar ze lekker op konden zitten. Een biertje erbij en hop, naar Fruittuin Verbeek in Oldebroek.

Bij de Fruittuin hadden ze het diner en het feest. Helaas even wat regen tussendoor, maar dat mocht de pret niet drukken. Een hoop avondgasten kwamen erbij die konden genieten van een hapje, een drankje en van een hoop gezelligheid.

Lieve Gerrald en Henrieke, ik heb ontzettend genoten van jullie dag!

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Ik ben erg graag aanwezig om jullie bruiloft vast te leggen!

Meer informatie trouwfilms
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!
Load More Posts
2018-11-28T10:21:27+01:00november 14th, 2018|Trouwfilms|0 Comments

Leave A Comment